Keskiviikkona torilla vietetään perinteistä Toivon vappua, tiistaina lapset ja nuoret kokoontuvat Nastassa – Katso Pirkkalan vapun vinkit ja aukiolot

Demarien vapputapahtumassa puheen pitää eurovaaliehdokas Sari Helin, joka tunnetaan Huono äiti -nettiyhteisöstä.

Vappu vaikuttaa palvelujen aukioloaikoihin Pirkkalassa. Kuvituskuva.

VAPPUA juhlitaan Pirkkalassa perinteisin menoin vappuaattona tiistaina ja vapunpäivänä keskiviikkona. Luvassa on Pirkkalan demarien tuttu vapputapahtuma Suupantorilla sekä kunnan omaa ohjelmaa pirkkalalaisille lapsille ja nuorille.

Vappumunkkeja himoitsevien kannattaa suunnata torille jo tiistaina. Pirkkalan Yrittäjät tarjoilee munkkeja Suupantorin Akvaariolla kello 12–14.

Tiistaina iltapäivällä yli 3.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret ovat tervetulleita vapaa-aikakeskukselle nuorisotila Nastan vapputapahtumaan. Ohjelmassa on kisailua, yhdessäoloa ja pientä naposteltavaa. Tapahtuma pidetään kello 14–16.

VAPUNPÄIVÄNÄ on vuorossa demarien Toivon vappu -tapahtuma torilla kello 11–13. Tarjolla on makkaraa ja pienimmille kasvomaalausta.

Perinteisen vappupuheen pitää tänä vuonna eurovaaliehdokas Sari Helin (sd), joka tunnetaan kenties parhaiten Huono äiti -perheblogin ja -nettiyhteisön perustajana.

PIRKKALAN kirjastot palvelevat tiistaina aattoaukioloajoin. Vapunpäivänä kirjastot ovat kiinni, kuten myös pääkirjaston yhteydessä sijaitseva Galleria 2.

Kannattaa huomata, että kirjastot ovat suljettuina myös vappuviikon perjantaina henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Lisäksi pääkirjasto siirtyy toukokuussa kesäaukioloaikoihin.

Suupantiellä toimiva Pirkkalan 1. apteekki sulkee kokonaan ovensa vapunpäiväksi. Sen sijaan Citymarketin talossa sijaitseva Itä-Apteekki palvelee tavallista suppeammilla aukioloajoilla kello 12–18.