Rattijuopon matka katkesi Partolaan – mukana vähän huumausaineita

Poliisi kohtasi autoilijan Partolassa kauppakeskuksen pihamaalla.

POLIISI pysäytti epäillyn rattijuopon Pirkkalan Partolassa perjantai-iltana.

Tieto mahdollisesta juopuneesta kuskista tuli poliisille yleisöilmoituksen perusteella. Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Panu Rautio kertoo, että poliisi tapasi autoilijan Partolassa kauppakeskuksen pihamaalla kello 18:n jälkeen.

Kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nollalukemat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Miehen hallusta myös löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.