Mediakortit

Mediakorteista löydät Pirkkalaisen eri markkinointivaihtoehdot hintoineen, ja mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot. Klikkaa kiinnostavaa mediakorttia, niin se avautuu PDF-tiedostona.

Mainonta Pirkkalaisen paperilehdessä

Pirkkalaisen paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvä Pirkkalaisen paperilehti jaetaan 15 000 talouteen Pirkkalassa ja eteläisen Tampereen alueella. Teemanumerot jaetaan myös Peltolammille, Multisiltaan ja Vuorekseen eli yhteensä noin 19 000 talouteen. Isojakojen (Yrittäjäuutiset ja Kesälehti) painosmäärä on noin 30 000 lehteä.

Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Mainonta Pirkkalaisen digikanavissa

Digitaaliset mainokset näkyvät pirkkalainen.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digitaaliset mainokset ovat esillä myös pian julkaistavassa Pirkkalaisen uutissovelluksessa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Bannereiden mediakortti tulossa syksyllä 2022.

Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kahdessa koossa. Kahden koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 960 x 360 px
  • 300 x 250 px

Sisältömarkkinointi Pirkkalaisessa

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan valintasi mukaan paperilehdessä ja Pirkkalaisen digikanavissa. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

Sisältömarkkinoinnin mediakortti tulossa syksyllä 2022.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.