Tietoa Pirkkalaisesta


Ilmestymispäivät ja jakelualue 2023

Pirkkalainen.fi:n uutisvirrassa julkaistaan uusia paikallisuutisia joka päivä.

Pirkkalaisen paperilehti ilmestyy keskiviikkoisin. Viikolla 49 paperilehti ilmestyy poikkeuksellisesti jo tiistaina 5.12., ja viikolla 52 paperilehti ei ilmesty lainkaan. Lehti jaetaan maksutta noin 15 000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä. Erikoisnumerot jaetaan maksutta myös Peltolammille, Multisiltaan ja Vuorekseen eli yhteensä noin 19 000 talouteen.

Pirkkalaisen näköislehti ilmestyy viikoittain osoitteessa pirkkalainen.fi/nakoislehti.

Palaa tästä takaisin ylös


Mainosta Pirkkalaisessa

Lue lisää digi- ja printtimainonnasta Mainostajasivuillamme.

Palaa tästä takaisin ylös


Ilmoitusten julkaisu

Ilmoitusten julkaisuun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia mainosmyynnin ehtoja.

Ilmoittaja on vastuussa ja korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamista mahdollisista vahingoista kolmannelle osapuolelle ja/tai lehdelle.

Lehden vastuu rajoittuu ilmoituksen korjaamiseen tai poistamiseen. Välillisiä tai välittömiä vahinkoja ei korvata. Rahallisia korvauksia tai lehti-ilmoituksia ei myönnetä verkossa olleen mahdollisen virheen tai puutteen vuoksi.

Palaa tästä takaisin ylös


Verkkopalvelun käyttöehdot

Tutustu verkkopalvelun käyttöehtoihin täällä.

Palaa tästä takaisin ylös


Tietosuojaseloste

Tutustu selosteeseen tietosuojasivullamme täällä.

Palaa tästä takaisin ylös


Toiminta-ajatus

Pirmediat Oy on viestintäalan palveluyritys, jonka toiminta-ajatuksena on asiakkaidensa informaation ja viestinnän tarpeiden tyydyttäminen yhteiskunnallisesti hyväksyttävällä ja liiketaloudellisesti kannattavalla tavalla.

Toiminta-ajatusta toteutetaan kustantamalla Pirkkalainen-lehteä. Lehti on yksipäiväinen ilmaisjakelulehti, joka toimii levikkialueensa talouselämän ja kulttuurin kehittämiseksi. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton sekä muista ulkopuolisista sidosryhmistä riippumaton. Paperilehti ilmestyy keskiviikkoisin, ja verkon uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä päivittäin.

Lehden pääasiallista levikkialuetta ovat Pirkkala, Härmälä, Rantaperkiö ja Hatanpää.

Pirkkalainen on levikkialueensa kattava ilmoitusväline.

Yhtiössä noudatettavat perusarvot ovat luotettavuus, kehityskykyisyys ja palveluhalukkuus. Omalle henkilökunnalleen yhtiö pyrkii tarjoamaan turvallisen ja motivoivan työpaikan, jossa kunkin yksilön kehitysmahdollisuudet otetaan täysimääräisesti huomioon.

Asiakastyytyväisyys on suunnittelun ja toiminnan lähtökohta, ja vastuu asiakastyytyväisyyden toteutumisesta kuuluu jokaiselle työntekijälle.

Palaa tästä takaisin ylös


Yritys

Pirkkalainen on osa Pirmediat-konsernia, joka julkaisee Pirkanmaalla myös Akaan Seutua, Lempäälän-Vesilahden Sanomia, Oriveden Sanomia, Sydän-Hämeen Lehteä ja Ylöjärven Uutisia. Konsernimme julkaisee myös Ideapark Nyt -kaupunkilehteä.

Pirmediat Oy on pääosakas Radio SUN Oy:ssä sekä valtakunnallisessa kauppakeskusten äänimainontayhtiö Mall Voice Oy:ssä.

Pirmediat Oy on perheyritys, jonka tavoitteena on toiminnan vakaa ja hallittu kehittäminen sekä jatkuvuus.

Palaa tästä takaisin ylös