Tietoa Pirkkalaisesta


Ilmestymispäivät ja jakelualue 2024

Pirkkalainen.fi:n uutisvirrassa julkaistaan uusia paikallisuutisia joka päivä.

Pirkkalaisen paperilehti ilmestyy keskiviikkoisin. Pyhäpäivistä johtuen lehti ilmestyy pokkeuksellisesti viikoilla 18 (ti 30.4.2024) ja 52 (ma 23.12.2024). Viikolla 1/2025 paperilehti ei ilmesty lainkaan.
Lehti jaetaan maksutta noin 12 000 talouteen Pirkkalassa ja Härmälässä.

Pirkkalaisen näköislehti ilmestyy paperilehden ilmestymistä edeltävänä iltana (yleensä tiistai kello 20 osoitteessa pirkkalainen.fi/nakoislehti.

Palaa tästä takaisin ylös


Telinejakelupaikat

Pirkkalaisen paperilehti on jaossa lehtitelineissä seuraavissa paikoissa:

 • Pirkkalan Citymarket, infoaula
 • Kahvila Piste
 • K-Market Härmälä
 • K-Market Kyösti
 • K-Supermarket Pirkanpoika
 • Pataravintola Mylly
 • Partola-Keskus
 • Pirkkalan kunta, asiointipiste
 • Pirkkalan terveyskeskus
 • Pirkkalaisen toimitus
 • Prisma Pirkkala
 • Sale Suuppa
 • Sale Vuores
 • Tampere-Pirkkalan lentoasema, info
 • Teboil Pirkkala

Lista on päivitetty 15.4.2024. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Palaa tästä takaisin ylös


Mainosta Pirkkalaisessa

Lue lisää digi- ja printtimainonnasta mainostajasivuillamme.

Palaa tästä takaisin ylös


Ilmoitusten julkaisu

Ilmoitusten julkaisuun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia mainosmyynnin ehtoja.

Ilmoittaja on vastuussa ja korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamista mahdollisista vahingoista kolmannelle osapuolelle ja/tai lehdelle.

Lehden vastuu rajoittuu ilmoituksen korjaamiseen tai poistamiseen. Välillisiä tai välittömiä vahinkoja ei korvata. Rahallisia korvauksia tai lehti-ilmoituksia ei myönnetä verkossa olleen mahdollisen virheen tai puutteen vuoksi.

Palaa tästä takaisin ylös


Verkkopalvelun käyttöehdot

Tutustu verkkopalvelun käyttöehtoihin täällä.

Palaa tästä takaisin ylös


Tietosuojaseloste

Tutustu selosteeseen tietosuojasivullamme täällä.

Palaa tästä takaisin ylös


Toiminta-ajatus

Pirmediat Oy on lukijoita ja mainostajia palveleva media-alan yritys, johon kuuluu kuusi paikallislehteä ja kaksi paikallista radiokanavaa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on asiakkaidensa palvelu informaation, viestinnän ja markkinoinnin tarpeissa yhteiskunnallisesti hyväksyttävällä ja liiketaloudellisesti kannattavalla tavalla.

Toiminta-ajatusta toteutetaan kustantamalla Pirkkalainen-lehteä. Lehti on kerran viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti, joka toimii levikkialueensa talouselämän ja kulttuurin kehittämiseksi. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton sekä muista ulkopuolisista sidosryhmistä riippumaton. Paperilehti ilmestyy keskiviikkoisin, ja verkon uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä päivittäin.

Lehden pääasiallista levikkialuetta ovat Pirkkala ja Härmälä.

Pirkkalainen on levikkialueensa kattava ilmoitusväline.

Pirkkalainen on Uutismedian liiton jäsen.

Palaa tästä takaisin ylös


Yritys

Pirkkalainen on osa Pirmediat-konsernia, joka julkaisee Pirkanmaalla myös Akaan Seutua, Lempäälän-Vesilahden Sanomia, Oriveden Sanomia, Sydän-Hämeen Lehteä ja Ylöjärven Uutisia. Konsernimme julkaisee lisäksi Ideapark Nyt -kaupunkilehteä.

Pirmediat Oy on pääosakas Radio SUN Oy:ssä, jonka paikallisia radiokanavia ovat Radio SUN sekä Tampereen Kiakkoradio. Lisäksi yhtiö on pääosakas valtakunnallisessa kauppakeskusten äänimainontayhtiö Mall Voice Oy:ssä.

Meille yrittäjyys, vastuullisuus, paikallisuus ja yhteistyö ovat tärkeitä arvoja. Tahdomme olla mainostajillemme luotettava, reilu ja palveleva kumppani sekä paras ystävä paikallisessa markkinoinnissa Pirkanmaalla. Paikalliselle yleisöllemme haluamme tarjota erinomaista paikallista sisältöä, joka herättää ajatuksia ja jää mieleen. Haluamme mediayrityksenä rakentaa elinvoimaisia pirkanmaalaisia paikkakuntia yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Olemme paikallinen perheyhtiö, ja meille liiketoiminnan kestävyys ja jatkuvuus sekä työntekijöidemme viihtyvyys on olennaista. Vaalimme pitkää historiaamme, ja tulevaisuuteen suhtaudumme aidosti innolla ja intohimolla sekä jatkuvasti toimintaamme ja osaamistamme kehittäen.

Palaa tästä takaisin ylös


Tiedotteet
30.11.2022 Pirmediat Oy:n tytäryhtiöt sulautuvat emoyhtiöönsä

30.11.2022 Pirmediat Oy:n tytäryhtiöt sulautuvat emoyhtiöönsä

Pirmediat-konsernissa toteutetaan marraskuun 2022 lopussa tytäryhtiösulautumisia. Akaan Seutu Lehti Oy, Sydän-Hämeen Kustannus Oy ja Ylöjärven Uutiset Oy sulautuvat Pirmediat Oy:öön (0150723-3) 30.11.2022. Sulautuvien lehtien nimet säilyvät Pirmediat Oy:n aputoiminimenä. Sulautumisessa sulautuvan yhtiön varat ja velat siirtyvät vastaanottavalle yhtiölle. Sulautuminen tehdään erilaisten hallinnollisten töiden vähentämiseksi.

Sulautumisen vaikutus asiakkaisiimme
Sulautuminen ei vaikuta Akaan Seudun, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten asiakkaisiin tai lehtien toimintaan, vaan palvelemme kaikkia lukijoitamme ja mainostajiamme kuten ennenkin. Asiakkaamme saavat laskut 1.12.2022 alkaen aputoiminimi Akaan Seutu Lehti / Pirmediat Oy:ltä, Sydän-Hämeen Lehti / Pirmediat Oy:ltä ja Ylöjärven Uutiset / Pirmediat Oy:ltä. Laskuissa on Pirmediat Oy:n Y-tunnus ja pankkitili. Kaikki sopimukset ja henkilöt säilyvät ennallaan.

Pirmediat Oy:n yhteystiedot
Pirmediat Oy
Hämeenkatu 27 B 13, 33200 Tampere
Kotipaikka: Lempäälä
Y-tunnus: 0150723-3
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@pirmediat.fi
pirmediat.fi

Pirmediat Oy:n laskutusosoite
Laskun viitteeksi: Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Pirkkalainen, Sydän-Hämeen Lehti, Ylöjärven Uutiset tai Pirmediat
Verkkolaskuosoite: 003701507233, Välittäjän tunnus: 003721291126 (Maventa)
Paperilaskutusosoite: Pirmediat Oy, 01507233, PL 100, 80020 Kollektor Scan

Lisätietoja sulautumisesta
Osto- ja myyntireskontra Kaija Virtanen, 044 755 7202, kaija.virtanen@pirmediat.fi
Toimitusjohtaja Olli Sirén, 050 516 9145, olli.siren@pirmediat.fi

Palaa tästä takaisin ylös