TV:stä tuttu hodarimies Ossi Lahtinen avasi ravintolan Pirkkalaan

PIRKKALAN Citymarketin ravintolamaailmasta saa nyt myös hodareita. Kuva avajaisista: Sanni Harmanen

BURGERIMIEHET-sarjasta koko kansan hodarimieheksi kohonnut Ossi Lahtinen on pysyttänyt PUPS Hot Dogs and Fries -hodariravintolansa K-Citymarket Pirkkalan Birk-ravintolamaailmaan.

Kyseessä on PUPSin ensimmäinen kivijalkaravintola. Se on toiminut Pirkkalassa nyt kuukauden. Muualla samat tuotteet syntyvät ”pilvikeittiössä”.

Lahtisen Burgerimies-parin Akseli Herlevin Street Food Group Oyj yrityksen alle kuuluva Birk sisältää Pirkkalassa ravintolat Via Tribunali, Jim Lim by Farang sekä Naughty BRGR.

”Kaikki brändit ovat oman alansa parhaimmistoa ja myös PUPS on laadullisesti erinomainen. Tästä kokonaisuudesta voi olla erittäin ylpeä”, iloitsee K-Citymarket Pirkkalan kauppias Petri Putila.

Burgerimiehet-ohjelman myötä ympäri maailmaa matkannut parivaljakko Lahtinen-Herlevi hoksasi reissuillansa, että jauhomakkaraa maiskuttavassa Suomessa ei vielä ymmärretä kunnon hot dogien päälle. Oli siis tehtävä itse.

Akseli Herlevi on Lahtisen yhtiökumppani PUPSissa ja osaksi vastuussa hot dogien reseptiikasta.

”Keskustelut asiasta on aloitettu yli vuosi sitten. Teimme jo viime vuonna hot dogien kanssa pop up -kokeiluja ja asiakkaat olivat enemmän kuin valmiita nauttimaan kaupassa käynnin yhteydessä premiumhodareita”, Putila taustoittaa PUPS Hot Dogs and Fries -yhteistyötä.

Hodarimies Ossi Lahtinen sanoo, että maailmalla paljon hodareita testailleena ei voi muuta kuin ihmetellä, ettei top cut -sämpylää ei ole aiemmin Suomessa nähty. ”Luulen että syntyy tulevaisuuden standardi.”