Haapanen Oy suunnittelee uutta käsittelykenttää ja myöhemmin maalaamoa Kisällinpolulle – kunta myi maa-alueita

Maalaamoyritys Haapanen Oy ostaa kunnalta kaksi tonttia läheltä nykyisä toimitilojaan Huovin teollisuusalueelle. Tontille numero 5 tulee käsittelytoimintoja ja tontille numero 7 suunnitellaan tulevaisuudessa uutta maalaamorakennusta.
PIRKKALAN kunta myy maalaamoyritys Haapanen Oy:lle kaksi tonttia Huovin teollisuusalueelta.

Maa-alueet tulisivat toimimaan pääasiassa varastointi- ja käsittelykenttänä, mutta toisella tonteista on mahdollista myös pienimuotoinen teollisuusrakentaminen. Sinne yrityksen tarkoituksena on tulevaisuudessa Kisällinpolun avauduttua rakentaa uusi maalaamorakennus. Kisällinpolku erkanee Teollisuustiestä.

Ensisijaisena tarkoituksena on kuitenkin toteuttaa käsittelykenttä Takomotien päässä tontille, jonne yritys siirtää käsittelytoimintansa naapuritontilta. Haapanen Oy:n toimitilat ovat kyseisen tontin naapurissa.

Haapanen Oy:lle myytävien maiden koko on yhteensä noin 6400 neliötä. Rakennusoikeutta on yhteensä 3210 kerrosneliötä. Myyntihinta on 149 000 euroa.