Pirkkain T16 juhli SM-pronsseja – sarjamenestystä myös nuoremmille tyttöjoukkueille

PIRKKAIN T-16-joukkue pääsi poseeraamaan pronssimitaleiden kera SM-sarjan päätteeksi lauantaina.

PIRKKALAN Pirkkain T16-tyttöjen joukkue juhlii pronssimitaleita tämän kauden SM-sarjassa. Mitali varmistui lauantaina pelatussa pronssiottelussa FBC Turkua vastaan.

Edellisen viikonlopun välieräpettymys sekä joukkuetta kurittanut influenssa-virus oli pääosin selätetty ja Pirkat pääsi hyvin valmistautuneena kauden päättävään pronssiotteluun. Vastassa oli kauden aikana useasti kohdattu FBC Turku. Aiemmat kohtaamiset olivat kaikki olleet erittäin tasaisia. Sama tahti jatkui myös lauantain pelissä.

Ensimmäisen erän jälkeen turkulaiset olivat 1-2 vierasjohdossa. Toiseen erään Pirkat tuli kuitenkin hyvin latautuneena, ja tulostaululla olikin erän jälkeen lukemat Pirkoille 3-2.

Viimeisessä erässä Pirkat puolusti johtoaan uhrautuvasti, pystyen myös kertaalleen maalintekoon. Summerin soidessa taululla oli lukemat 4-3 Pirkkain eduksi, ja juhlat saattoivat alkaa.

Pirkkain tehokkaimpana ja parhaana pelaajana palkittiin 2+2 tehot kirjannut Pihla Hämäläinen.

”Erittäin hieno tapa lopettaa kausi mitalijuhliin”, iloitsi Pirkkain valmentaja Janne Korhonen.

”Mahtava porukka on meillä kasassa, hyvin saatiin nollattua edellisen viikonlopun välierätappio. Ensimmäinen näiden ikäluokkien SM-mitali maistuu mahtavalle”, Korhonen tuumi.

PIRKKAIN tyttöjoukkueiden kausi huipentui nuorempienkin osalta mestaruusjuhliin, sekä T14-tyttöjen että T12-tyttöjen voitettua ylialueellisen loppuhuipentuman mestaruudet.

”Tästä on hyvä jatkaa, toivotaan että taas jatkossakin Pirkkalassa päästään juhlimaan SM-mitaleita”, Korhonen tiivistää.