Pirkkain salibandynaisille liigakarsinnoissa tappio ja voitto – tällä viikolla on paljon pelissä

PIRKKOJEN salibandynaiset aloittivat viime viikonloppuna liigakarsinnat kaksijakoisesti. Lauantaina joukkue hävisi kotisalissaan SB Wirmolle 2-6, ja sunnuntaina Jorma Vilosen suojatit voittivat Mynämäellä 2-1.

”Lauantaina katseltiin liikaa mitä tapahtuu. Sunnuntaina Wirmo teki avausmaalin jo kymmenessä sekunnissa, mutta loput 59 minuuttia ja 50 sekuntia taisteluilme joukkueella oli loistava. Ei annettu tilaa eikä aikaa”, Vilonen iloitsi.

Kolmella voitolla pääsee jatkamaan liigakarsintaa. Keskiviikkona pelataan Pirkkalassa, ja ensi lauantaina jatkopaikka on katkolla keskiviikon voittajalle Mynämäellä.

Jessika Lindroos teki molemmat lauantain maalit, ne olivat 1-3- ja 2-4-maalit. Pinja Myllymäki syötti yhden osuman.

Sunnuntaina Oona Ylä-Mikkola teki 25. minuutilla tasoitusmaalin ja Lindroos voittomaalin 46. minuutilla. Sara Aaltonen torjui 17 kertaa. Myllymäen 19 ottelua kestänyt pisteputki sen sijaan päättyi.

”Mikäli O2 menee jatkoon, on se meidän vastustaja viimeisessä vaiheessa, jos etenemme jatkoon tästä parista”, Vilonen selvitti.

Voittamalla seuraava vastustaja aukeaisi siis liigapaikka ensi kaudeksi.