Pirkkain naisten kausi päättyi tappioihin liigakarsinnoissa

PIRKAT hävisi viime viikolla kaksi kertaa Mynämäen SB Wirmolle naisten liigakarsinnoissa ja näin Wirmo eteni seuraavaan vaiheiseen voitoin 3-1.

”Pelasimme kaksi huonoa kotiottelua ja kaksi hyvää vierasottelua. Viime lauantain vierasottelukin oli hyvä peli, vaikka tappio tuli”, sanoi Pirkkain päävalmentaja Jorma Vilonen.

Viime keskiviikkona Pirkat hävisi kotiottelunsa 3-6 (1-0, 0-2, 2-4) eli lauantaina oli pakkovoiton paikka. Milja Kiviharju veikin Pirkat johtoon 22. minuutilla, Kalpana Tarvainen tasoitti 46. minuutilla. Petra Juusela teki voittomaalin 49. minuutilla eikä Pirkat pystynyt tasoittamaan. Se yritti sitä lopussa kolme minuuttia ottelussa 19 kertaa torjuneen maalivahti Sara Aaltosen oltua vaihtopenkillä.

”Kaudesta annan arvosanan 9. Joukkue heikkeni viime kauteen verrattuna. Emme saaneet kokeneita vahvistuksia lähteneiden tilalle”, Vilonen analysoi.

Vilonen on suullisesti sopinut jatkavansa työssään ensi kaudellakin.

”Kun ei ole tiennyt sarjatasoa, niin pelaajasopimuksia ei ole vielä tehty. Alustavia keskusteluja on tietenkin käyty. Jatketaan niitä ja kootaan joukkue”, Vilonen tiivisti.