Pudotuspelit käynnissä kaukalossa: Goons eteni välieriin, Pingviinit putosi äärimmäisen täpärästi

GOONSIN Raimo Eskelinen teki neljä maalia sunnuntaina ja siivitti joukkueensa III-divisioonan välieriin.

GOONS voitti viikonloppuna kaksi kertaa Nokian Sablesin jääkiekon III divisioonan lohko 2:n puolivälierissä, ensin lauantaina Pirkkalassa 8-2 ja sunnuntaina Nokian jäähallissa 10-5 Raimo Eskelisen tehtyä tutussa hallissa neljä maalia.

Pingviinit sen sijaan putosi mahdollisimman niukasti jatkosta. Lauantaina se voitti kotiottelussaan Lempäälän HCPJ:n 8-3 ja kun HCPJ voitti sunnuntaina 7-3 edettiin jatkoerään. Se päättyi 3-3. Kotijoukkue oli etevämpi voittolaukauskilpailussa.

Miro Kautto oli lauantaina Goonsin tehokkain saldolla 2+2=4, veli Marius Kautto puolestaan Pingviineillä loistavalla saldolla 4+1=5. Sunnuntaina Marius teki kaksi maalia.

Goons saa seuraavassa pudotusvaiheessa vastaansa HCPJ:n. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 9. maaliskuuta Pirkkalassa ja seuraava sunnuntaina Lempäälässä. Mikäli ottelusarja on kahden pelin jälkeen tasan, pelataan Lempäälässä ratkaiseva jatkoerä. Otteluiden alkamisajat eivät olleet tiedossa artikkelin tekohetkellä.

Eskelinen on toisen polven pelaaja, sillä isä Antti Eskelinen pelasi vuosina 1984-91 kolmessa eri liigaseurassa yhteensä 111 ottelua. Yksi oli Ilves.

”Isä oli Helmisen Raipen kavereita ja varmaan siitä syystä minuakin on lapsesta saakka kutsuttu Raipeksi. Täällä oli tosiaan tuttu halli, missä oli mukava onnistua”, Raimo Eskelinen sanoi.

Eskelinen teki jo avauserässä kolme maalia eli hattutempun. Neljäs oli 4-9-maali. Hän ei pelannut vuosina 2019-23 lainkaan.

”Oli loukkaantumisia ja jalka on leikattu. Nyt se on kunnossa. Kaverit houkuttelivat mukaan uuteen seuraan”, Eskelinen tiivisti.