Goons ja Pingviinit aloittavat pudotuspelit

GOONS ja Pingviinit päättivät viime lauantaina III divisioonan Hämeen lohkon runkosarjan voittoisasti, sillä Goons kukisti Vammalan Palloseuran 4-2 ja Pingviinit Parkanossa PK-83:n 12-2.

Goons sijoittui kuudenneksi ja kohtaa ensi lauantaina alkavissa puolivälierissä Nokian Sablesin. Pingviinit oli hetken 7:s, mutta putosi sunnuntaina kahdeksanneksi eli se kohtaa runkosarjan voittaneen Lempäälän HCPJ:n.

Toiset puolivälieräottelut pelataan sunnuntaina. Jatkoon pääsee kahdella voitolla. Jos voitot ovat tasan 1-1, pelataan sunnuntain ottelun perään jatkoerä välieriin pääsijän selvittämiseksi.

Goonsilla on kaksi uransa aikana Nokialla pelannutta, Julius Airikainen ja kaksi maalia lauantaina tehnyt Joonatan Björkqvist.

”Harmi, etten lomamatkan takia pääse kaatamaan Sablesia. Välieräviikonloppuun mennessä olen tullut takaisin Suomeen”, Björkqvist sanoi.

Anssi Lahtinen teki neljä maalia Parkanossa. Marius Kautto ja Valtteri Heponiemi kokosivat tehot 1+4=5.

”Kaikki onnistuivat todella hyvin. Olen pelannut kauden Lempäälässä ja vastapuolella on muutama tuttu pelaaja. Toki HCPJ on suosikki, voittihan se runkosarjankin”, Kautto sanoi.