Flunssainen Goons jäi hopealle jääkiekon kolmosdivarissa – ”Avauskaudeksi menestyimme hyvin”

PIRKKALALAINEN Goons hävisi viime keskiviikkona Hämeenlinnassa HPK Icedogsille 3–6 jääkiekon III divisioonan Hämeen lohkon ensimmäisen loppuottelun. Kun Goons lauantaina hävisi Hakametsässä myös toisen loppuottelun 1–5 oli, pelaajien ja taustojen tyytyminen hopeamitaleihin.

”HPK oli parempi. Vähän voi jossitella sillä, että Lempäälän ottelun jälkeen flunssa-aalto pyyhkäisi joukkueen läpi. Eli yli puolet pelasi enemmän tai vähemmän kipeänä finaalit”, sanoi puuhamies Ali Serradj.

Miro Kautto ja Anttoni Putkonen kokosivat tehot 1+1 avausfinaalissa ja Aapo Saksa teki yhden maalin. Tampereella Veikko Reijonen teki toisen erän alussa ylivoimalla 1–2-maalin 140 katsojan edessä.

”Saimme hopeamitalit. Monelle se oli varmasti ensimmäinen mitali Jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa. Avauskaudeksi menestyimme hyvin”, Serradj korosti.

ENSI kaudella Goons pelannee kotiottelunsa kolmosdivarissa Tampereella.

”Kun Hervannan jäähalli on taas käytössä, niin harjoittelemme siellä. Suurin osa pelaajista asuu Hervannassa. Otteluita siellä ei voi pelata, kun ei ole katsomoita. Pelaamme Sentterissä tai Hakametsässä”, Serradj pohtii.