Haku Suupanniityn JOPO-luokalle alkaa tänään

Tuleva lukuvuosi on jo kahdestoista JOPO:n toimintavuosi Pirkkalassa.

HAKU JOPO-luokalle alkaa tänään.

JOPO-luokka on erilainen mahdollisuus käydä peruskoulun yhdeksäs luokka. Koulua käydään omassa luokassa oman opettajan ja jopo-ohjaajan kanssa valinnaisaineita lukuun ottamatta. Opinto-ohjaaja on tiiviisti mukana oppilaiden tukena.

Vuoteen kuuluu myös tutustumiskäyntejä jatko-opintopaikkoihin, vierailuja muissa oppimisympäristöissä ja kuusi viikkoa työpaikkaopintoja. Opiskelussa noudatetaan peruskoulun opetussuunnitelmaa.

Pirkkalan JOPO-luokka toimii Suupanniityn koulun tiloissa, ja sinne voivat hakea Suupanniityn ja Nuolialan koulujen kahdeksasluokkalaiset. Luokalle valitaan enintään 12 oppilasta. Hakuaika alkaa tänään.

Lukuvuosi 2023–2024 on jo kahdestoista JOPOn toimintavuosi Pirkkalassa.

Hakeminen tapahtuu erillisellä hakulomakkeella, jonka saa oppilaanohjaajalta ja Suupanniityn koulun, tai Nuolialan koulun kansliasta. Hakulomakkeet palautetaan koulun kansliaan viimeistään 13. maaliskuuta.