Maija Vilkkumaa hurmasi Pirkkalan Summer Boomissa – Katso aurinkoinen kuvakavalkadi!

Ulkoilmakonsertissa nautittiin hyvästä säästä.

Moni yleisössä kertoi tulleensa paikalle nimenomaan Maija Vilkkumaan esiintymistä varten.

PIRKKALAN lauantaisen Summer Boom -ulkoilmakonsertin voi sanoa käynnistäneen kesän monella tavalla.

Kahden vuoden koronatauolta palannut tapahtuma toimi yhtäältä Pirkkalan kesän avauksena, mutta samalla se oli startti illan päätähden Maija Vilkkumaan festarikesälle. Kyseessä oli Vilkkumaan kesän ensimmäinen festarikeikka.

Laulaja oli silmin nähden ilahtunut päästessään innokkaan yleisön eteen upeassa säässä. Pirkkalalaisia hän helli hittikimaralla, johon kuului niin vanhoja (Ei, Ingalsin Laura) kuin tuoreempiakin kappaleita (Siks ku mä halusin, Hei sisko).

Vilkkumaata ennen esiintyi laulaja F, jota oli selvästi briiffattu Summer Boomin ikärajattomuudesta.

”Seuraavaksi tulee rakkauslaulu, jossa ei ole kiroilua eikä seksiä. Vai onkohan siinä kirosanoja?” F arvuutteli keikkansa loppupuolella.

Illan avasi tamperelainen räp-duo Järrä ja Koskelan J.

Yleisöä tapahtuma keräsi kunnan nuoriso- ja kulttuuriohjaajan Anni Riskalan mukaan ennätysmäärän. Paikalla kävi noin 1800–2000 henkeä.

LAULAJA F (oik.) oli toinen illan nimekkäimmistä artisteista Maija Vilkkumaan lisäksi.
Vielä F:n keikan aikaan lavan edessä oleili jokseenkin hillitty määrä väkeä. Maija Vilkkumaan aloittaessa lavan edustasta tuli ruuhkainen.
”Kiva kun tällaisia tapahtumia järjestetään, näitä saisi olla enemmänkin”, tuumi Marjo Vuorenmaa, joka seurasi F:n keikkaa tyttärensä Lilja Vuorenmaan kanssa.
Noa Hyyti, 8, sai esteettömän näkymän Vilkkumaan show’hun isänsä Juha Korkalaisen harteilta. Korkalainen kiitteli lauantain mainiota säätä.
Summer Boom oli Maija Vilkkumaan (vas.) kesän ensimmäinen festarikeikka. Vilkkumaan käsissä nähtiin illan aikana useampikin kitara.
Emma Maddi (vas.), Senja Järvinen ja Iida Purasmaa olivat tulleet tapahtumaan viettämään iltaa ja näkemään kavereita. Myös metrilakuja oli ostettu.