Hurjia irvistyksiä ja unelmointia – Nuoret tutkailevat erilaisia rooleja Pirkan opiston näyttelyssä

Aikuisten, lasten ja nuorten teoksia esitellään Galleria 2:ssa ensi viikosta alkaen.

Pirkan opiston kuvataidekoulun lapset ja nuoret pääsivät revittelemään valokuvamalleina erilaisissa rooleissa. Kalle Saarinen kuvasi irvistävän Sara Heleniuksen.

PIRKAN opiston kuvataidekoulun talven aikana syntyneitä teoksia esitellään Galleria 2:ssa ensi viikosta alkaen.

Galleriassa avautuvat torstaina 18. huhtikuuta sekä aikuisten kuvataidekoulun että lasten ja nuorten kuvataidekoulun näyttelyt. Heittäytyä saa -näyttely tuo nähtäville Pirkan opiston aikuisten kuvataidekoulun 4. vuosikurssin päättötyöt ja Monena-näyttely otoksia lasten ja nuorten valokuvauskurssilta.

Aikuisten kuvataidekoulun näyttelyssä on teoksia 10 opiskelijalta. Näyttelyn nimi kuvaa uskallusta toteuttaa itseään ja tuoda esille opinnoissa kertynyttä osaamista. Tuttuun tapaan näyttelyssä nähdään useilla eri tekniikoilla toteutettuja teoksia: käytetty on ainakin öljyvärejä, akvarelleja, kameraa ja installaation keinoja.

Lasten ja nuorten Monena-näyttelyn valokuvista selviää, mitä tapahtui, kun kuvataidekoulun nuoret oppilaat saivat pukeutua ja maskeerata itsensä joksikin aivan toiseksi. Viidessä valokuvassa tutkitaan nuorten mahdollisia eri rooleja ja unelmia.

Heittäytyä saa- ja Monena-näyttelyt Galleria 2:ssa (Suupantori 2) 18.4.–6.5. Avoinna ma–pe klo 10–19, la klo 10–15.