Goons ja Pingviinit tappioihin viikonloppuna

GOONS koki viime lauantaina 3-6-vierastappion Nokian Sablesille jääkiekon III divisioonan Hämeen lohkossa, mutta on yhä hyvissä asemissa pudotuspelitaistelussa. Miro Kautto teki kaksi maalia, kolmen kuukauden tauon jälkeen kokoonpanossa ollut pelaajavalmentaja Janne Kettunen maalin.

”Olemme yhä hyvissä asemissa päästä pudotuspeleihin”, tiivisti hyökkääjä Ali Serradj.

Goons kohtaa VaPS:n viimeisessä ottelussaan.

PINGVIINIT kohtasi sunnuntaina vain yhden 16 ottelustaan voittaneen JäHin, mutta nyt JäHillä on kaksi voittoa sen kaadettua jatkoajalla kotijoukkueen 6-5. Päätöserän lopulla Tuukka Pyöriä ja Joonas Toivonen onnistuivat sentään ilman maalivahtia tasoittamaan ottelun.

Pingviinit kohtaa päätöskierroksella Parkanossa PK-83:n. Kolme pistettä on ehdoton vaatimus.