Goons juhli viikonloppuna voittoa, Pingviinit ei

Goons vei voiton PK 83:sta maalein 8-4.

PINGVIINIT taipui Lempäälän HCPJ:lle kotihallissaan Pirkkalassa. Kuva: Antti Jokinen

GOONS voitti ja Pingviinit hävisi ottelunsa III divisioonan Hämeen lohkossa viime viikonloppuna.

Goons voitti Parkanossa PK 83:n yli 200 katsojan pettymykseksi 8-4. Pingviinit hävisi kaikki ottelunsa lohkossa voittaneelle Lempäälän HCPJ:lle 2-7 kotihallissaan Pirkkalassa.

GOONSIN ottelu oli kahden erän jälkeen tilanteessa 4-4. Päätöserässä kapteeni Julius Airikainen teki 44. minuutilla voittomaalin.

”Päätöserässä kohensimme puolustuspeliä sekä teimme paikoista maalit. Voitto oli tärkeä pudotuspelitavoitetta ajatellen”, Airikainen sanoi.

Joonatan Björkqvist oli tehokkain tehtyään kolme maalia. Hattutemppu oli kauden toinen, myös edellinen tuli Parkanoa vastaan marraskuussa.

PINGVIINIT johti viiden minuutin pelin jälkeen 2-1 Marius Kauton ja Joonas Toivosen maaleilla, sen jälkeen vieraat menivät menojaan. Lassi Viljanen joutui torjumaan peräti 59 kertaa.

Edelliset kolme otteluaan voittanut Pingviinit on kaksi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella.