Goons ja Pingviinit voittoihin viikonloppuna

PINGVIINIT katkaisi sunnuntaina neljän ottelun pituisen tappioputken jääkiekon III divisioonan 2-lohkossa, kun Jämsänkosken Ilves kaatui Pirkkalassa 7-2.

Ottelu ratkesi avauserän lopulla, kun Pingviinit teki kolme maalia 17 sekunnissa. Valtteri Heponiemen maalien ajat olivat 17.33 ja 17.42, Elias Laaksosen 5-1 tuli ajassa 17.50.

”Meidän olisi pitänyt pelata toinen ja kolmaskin erä täysillä, eikä nostaa jalkaa kaasulta. Toki voitto oli hieno asia. Kohtaamme vielä Niemisen Veikon joukkueen VaPS:n ennen joulutaukoa”, sanoi valmentaja Harri Nummela.

”Veikko” tunnetaan myös Mika Niemisenä, vuoden 1995 maailmanmestarina.

GOONS vieraili lauantaina Kangasalla ja kukisti KaVon 4-2. KaVo johti vielä 55. minuutilla 2-1, sitten Joonatan Björkqvist tasoitti ja 10 sekuntia myöhemmin Oula Hakasalo teki 2-3-voittomaalin.

Miro Kautto viimeisteli tyhjiin loppunumerot. Pöytäkirjan mukaan se olisi tullut vain sekunti siitä, kun KaVo otti maalivahdin pois ja aikalisän.

”Kyllä siinä vähän kauemmin meni. Jokin virhe nyt on pöytäkirjassa”, Kautto sanoi.