Lukijalta: Ei olisi pitänyt elää näin vanhaksi – Ennen asiat olivat Pirkkalassa ok

Jos olisin varakas, muuttaisin Pirkkalasta pois.

OLEN ollut kirjoittamatta lehteen, kun olen yrittänyt jotain positiivista sanottavaa Pirkkalasta löytää. Ei löydy kuin negatiivista.

Kunnassa on ollut noin 20 kappaletta sotekyytejä, niitä vähennetty yli puolella. Nyt kysyn, miten pyörätuolilaiset esimerkiksi kauppa-asiat hoitavat. En ole kysymyksiini koskaan ennenkään vastausta saanut. Pormestariltakin olen kysellyt. Ei olisi pitänyt elää näin vanhaksi, koska ennen asiat olivat kunnassa ok.

Onko syy se, että säästetään ratikkaan? Sehän on nähty, että Härmälänrannan pysäkillä jää suurin osa porukasta pois ja alle 10 henkeä kolistelee Suupalle. Ei tästä tuppukylästä kaupunkia saa. Palveluja oli ennen paljon enemmän. Nyt päättäjät luulevat kaupungin nousevan pilvenpiirtäjillä, asfaltoimalla ja kaatamalla tai tuhoamalla metsiä. Ottakaa päättäjät nyt tässäkin mallia Tampereesta. Palvelubusseja kulkee joka päivä (täällä kaksi kertaa viikossa), sinnehän ei pyörätuolilaisia oteta. Jos olisin varakas, muuttaisin Pirkkalasta pois, vaan ei ole takuuvuokrarahaa.

Nyt pitää lopettaa, etten sano todella rumasti.

Margit Valkama

Pirkkala