Pirkkain kova voittoputki katkesi salibandyssa

PIRKAT kukisti viime lauantaina kotonaan Helsinki Unitedin 5-3, mutta sunnuntaina naisten salibandyn ykkösdivisioonan kärkijoukkue Jokerit voitti Pirkat 5-4 rangaistuslaukausten jälkeen. Näin Jorma Vilosen valmentaman joukkueen yhdeksän peräkkäisen voiton putki katkesi.

”Lauantaina otettiin työvoitto, sunnuntaina pelattiin myös hyvä peli kärkijoukkuetta vastaan. Kärkihyökkääjistä Jessika Lindroos pelasi toipilaana ja se näkyi. Sairaana on ollut muitakin avainpelaajia”, Vilonen sanoi.

Lindroosin 11 ottelun pituinen pisteputki katkesi lauantaina eikä pistetili karttunut sunnuntainakaan. Sen sijaan Pinja Myllymäki jatkoi tehokkaana ja hän on jokaisessa ottelussa tehnyt ainakin yhden pisteen.

Kahden maalin naisia olivat Tiia Kivistö lauantaina ja Sofia Sinkko sunnuntaina.