Miikka Mörö maalasi pitkästä aikaa ja Kiisto Vaasasta kukistui Pirkkalassa

MAALINTEKIJÄ Miikka Mörön kuiva jakso päättyi kotisalissa lauantaina. Arkistokuva.

EDELLISEN kerran 3. joulukuuta maaleja futsalin Ykkösessä tehnyt Miikka Mörö teki kaksi maalia, kun PJK kukisti lauantaina kotisalissaan Vaasan Kiiston 4-2.

”Mörö on pelannut ihan hyvin, mutta ei vain ole maaleja tullut. Kyllä hän sen taidon yhä osaa”, vakuutti päävalmentaja Antti-Petteri Mäkinen.

Mikke Lindroos teki voittomaalin toisella jaksolla ja Antti Ala-Myllymäki kasvatti maaliputkensa kuuteen otteluun tekemällä päätösnumeroiksi 4-2.

”Tämä oli hyvä ja ehjä peli. Vastus kovenee, kun lauantaina 24. helmikuuta sarjakärki TP-Kaarle saapuu Pirkkalaan”, Mäkinen sanoi. Voitto oli PJK:lle kolmas peräkkäin.

TP-Kaarle johtaa sarjaa ylivoimaisesti. Se on hävinnyt 16 ottelustaan vain yhden ja on kahdeksan ottelun voittoputkessa. FC Kosova voitti sen 2. joulukuuta.

TP-Kaarlella on pisteitä 41 ja sarjanelosena majailevalla PJK:lla 31.