PJK:lle Turussa katkera tappio futsalissa – lauantain jännä päätöskierros ratkaisee: PJK pelaa kotisalissa karsintapaikasta ja jopa suorasta liigaan noususta

GEZIM Voca teki sunnuntaina neljä maalia, kun PJK:n kahdeksan ottelun voittoputki katkesi KF Kosovaa vastaan Turussa lähes pahimmassa mahdollisessa paikassa.

PJK johti tauolla 4-2, ja Miikka Mörö vei vieraat 22. minuutilla kolmen maalin johtoon. Kosova teki neljä seuraavaa maalia, niistä Voca 5-5-tasoitusmaalin ajassa 39.17 ja kuusi sekuntia myöhemmin sama mies 6-5-voittomaalin.

Voitolla Kosova nousi ennen futsalin Ykkösen päätöskierrosta 46 pisteeseen samaan pistemäärään jääneen PJK:n ohi. TP-Kaarle johtaa 48 pisteellä.

KAIKKI päätöskierroksen ottelut pelataan tulevana lauantaina klo 16. TP-Kaarle kohtaa vieraissa Tervarit Oulussa, Kosova Kiiston Vaasassa ja PJK kotonaan EBK/FS:n. Voittaja nousee liigaan, kakkonen karsii paikasta sinne.

Viikolla PJK otti Ilveksestä 9-3-voiton Roni Pekin tehtyä hattutempun. Turussa Antti Ala-Myllymäki ja Henrik Rahikainen tekivät kaksi maalia.

Voca teki kaudella 2018-19 peräti 40 maalia liigassa Someron Voiman joukkueessa.