Some-vaikuttaja Natalia Salmela kertoo rivitaloprojektistaan viikonloppuna Tampereen messukeskuksessa

Asta-messut ja Tampereen Häämessut täyttävät messukeskuksen tulevana viikonloppuna.

TAMPEREEN messu- ja urheilukeskus täyttyy viikonloppuna rakentamisesta ja juhlista kiinnostuneista. Arkistokuva: Sanni Harmanen

PIRKANMAAN suurin asumisen tapahtuma Asta-messut järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Samassa yhteydessä järjestettävä Tampereen Häämessut & Juhlat –tapahtuma antaa vinkkejä monenlaisten juhlien suunnitteluun.

Asta-messujen mielenkiintoisimpiin ohjelmanumeroihin kuuluu asuntosijoittaja ja some-vaikuttaja Natalia Salmelan puheenvuoro, jossa hän kertoo, mitä oppi rivitaloprojektistaan. Salmela dokumentoi sosiaaliseen mediaan, kuinka osti ja kunnosti 70-lukulaisen rivitaloasunnon Helsingistä. Salmelan on luvattu kertovan Asta-messuilla myös hankkeen kustannuksista.

Muihin esiintyjiin kuuluu televisiosta tuttu toimittaja Hanna Sumari, joka jakaa ohjelmalavalla vinkkejä viihtyisän kodin sisustukseen. Puusuutarit ry puolestaan järjestää sunnuntaina huutokaupan, jonka tulot lahjoitetaan Suomen Paralympiakomitean Tampereen seudun Valtti-ohjelmaan. Meklarina toimii Pekka Saravo.

JO 29. KERRAN järjestettävät Tampereen Häämessut antaa tänä vuonna vinkkejä myös muihin juhliin kuin häihin. Luvassa on inspiraatiota ja vinkkejä monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Ohjelmassa nähdään molempina messupäivinä suositut ProModel-toimiston järjestämät hääpukunäytökset.

Tulevia hääpareja houkutellaan myös kihla- ja vihkisormustrendit -katsauksella, hääpukuneuvonnalla sekä juhlateemaisilla cocktail-maistiaisilla. Sunnuntain paneelikeskustelussa pureudutaan hääbudjetoinnin haasteisiin.  

”Ihmiset haluavat edelleen panostaa kotiin ja juhlien järjestämiseen. Siksi laajensimme Häämessujen teemaa kaikkiin elämän juhlahetkiin. Unelmat ja haaveet rakentamisesta tai kodin remontoimisesta eivät ole hävinneet. Rakennusalan haastavassa tilanteessa pystymme tekemään oman osamme saattamalla kävijät ja yritykset messuilla yhteen”, toteaa messujen projektipäällikkö, Tampereen Messut -konsernin Petrina Palmroth tapahtumien tiedotteessa.

Asta-messut Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20) pe–su 2.–4.2. Tampereen Häämessut & Juhlat la–su 3.–4.2.