Pirkko Mannola esiintyy Haikan lavalla juhannuksen alla

Legendaarinen laulaja ja näyttelijä on The 50’s MidSummer Festivalin pääesiintyjä.

Legendaarinen Pirkko Mannola esiintyy Pirkkalassa Haikan lavalla juhannuksen aatonaattona. Tuolloin lavalla pidetään The 50’s MidSummer festival.

TUNNETTU laulaja, näyttelijä ja vuoden 1958 Miss Suomi Pirkko Mannola (85) esiintyy Pirkkalassa Haikan lavalla kesäkuussa. Tuolloin lavalla pidetään The 50’s MidSummer festival, jonka teemana on 50-luku ja suomalainen iltamakulttuuri.

Mannolan uutisoitiin saaneen talvella kasvohalvauksen. Hän on kuitenkin jo tehnyt paluun esiintymään tapahtumasta toivuttuaan.

Tapahtuman tuottajan Juha Leppäsen mukaan luvassa on lavatanssia ja rock’n rollia, taikuutta ja komiikkaa, grillimakkaraa ja puffetin antimia.

Pääesiintyjä Mannolan lisäksi lavalle nousee taika- ja kuplettitaiteen grand old man Markku Purho. Festivaali-ilta huipentuu Aron & Cool Companyn Elvis-show’hun. Illan juontajana toimii Happy Days-ohjelmastakin tuttu Santis.

Vieraita vastaanottamassa ovat ”Audrey Hepburn” ja ”Marilyn Monroe”. Tyylin mukaisia kampauksia ja meikkejä on paikalla loihtimassa Pin-Up Petrols.

Vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajien toivotaan päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin.

The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet koko perheen voimin, vaatteita ja kampausta myöten.

The 50’s MidSummer Festival to 20.6. klo 19-24 Haikan lava, Pirkkala. Liput 25/10.