PJK:n Antti Ala-Myllymäelle taas voittomaali

PJK kukisti lauantaina kotisalissaan Vaasan FC Sportin 7-4 (3-2) ja jatkaa kolmantena futsalin Ykkösessä.

Voitto ei tullut helpolla toiseksi viimeisenä olevasta vastustajasta. Antti Ala-Myllymäki teki voittomaalin vasta 36. minuutilla.

”Teimme ottelun itsellemme vaikeaksi. Avausjaksolla hävisimme kaksinkamppailuja ja Sport sai pari maalia niiden seurauksena. Toisellakin jaksolla oli vaikeaa, mutta onneksi lopulta voitimme ja se on tärkein asia”, tiivisti päävalmentaja Antti-Petteri Mäkinen.

Sport johti ottelua pitkään toisella jaksolla.

”Tekopaikoissa lauotaan seinille tai ensimmäiseen mieheen. Maalintekoon pitää saada tehoja, ettei tehdä pelejä turhan jännittäviksi”, Mäkinen lisäsi.

Ala-Myllymäki kasvatti kahdella maalilla pisteputkensa seitsemään otteluun. Myös Leevi Päivinen teki kaksi maalia. Maalivahti Aatu Nieminen teki viimeisen maalin kahdeksan sekuntia ennen loppua.

PJK kohtaa toisen vaasalaisen joukkueen FC Kiiston lauantaina 10. helmikuuta Vapaa-aikatalolla klo 16.00.

Pirkat palasi voittojen tielle

PIRKAT kukisti sunnuntaina vieraissa Uudenkaarlepyyn Blue Foxin 6-4 ja jatkaa näin miesten Suomisarjan salibandyn A-lohkossa toisena Kokkolan Nibacoksen jälkeen.

Pirkat on sitä jäljessä viisi pistettä kaksi ottelua vähemmän pelanneena eli ottamalla lopuista otteluistaan kolme pistettä Pirkat lähtisi pudotuspeleihin lohkoykkösenä.

”Kaveri puolusti tiiviisti ja iski vastahyökkäyksillä. Heidän maalivahtinsa torjui 26 kertaa, meidän yhdeksän. Se kertoo paljon ottelun luonteesta”, tiivisti Pirkkain valmentaja Jukka Myllymäki.

Miska Pöysäri oli tehokkain saldolla 1+2=3. Ratkaisumaalin teki tyhjään maaliin Mikko Kelkka. Joukkueen paras pistemies on jokaisessa ottelussa ainoana Pirkkain pelaajana vähintään yhden tehopisteen saanut Mika Salo.

Hänen saldonsa 13+13=26 riittää lohkon pistepörssissä vasta 9. sijaan, vaikka Pirkat on tehnyt toiseksi eniten maaleja.

Pingviinit jo voittoputkessa

PINGVIINIT otti lauantaina jo kolmannen voiton peräkkäin III divisioonan Hämeen lohkossa, kun joukkue kaatoi Kangasalan hallissa AHK:n 5-3.

Tilanne oli 3-3 vielä minuuttia ennen loppua. Tuukka Pyöriä teki ylivoimalla 3-4-maalin ajassa 59.11 ja Anssi Lahtinen teki kauden neljännessä ottelussaan toisen maaleistaan tyhjiin ajassa 59.27.

Valtteri Heponiemi syötti kaksi osumaa ja hänen kolmen viime ottelun saldonsa on 0+7=7. Jere Jämsä ja Kai Korhonen tekivät kauden avausmaalinsa.

Heponiemi (2+8=10) ja Pyöriä (1+7=8) ovat viiden ottelun pisteputkessa

Ensi sunnuntaina vastus kovenee, kun kaikki 14 otteluaan voittanut Lempäälän HCPJ saapuu Pirkkalan jäähalliin.

Goonsille toinen tappio putkeen

GOONS koki toisen tappionsa peräkkäin lauantaina, mutta sai sentään yhden pisteen Vammalasta mukanaan. Kotijoukkue VaPS voitti 5-4 voittomaalikilpailun jälkeen.

Goons olisi voinut voittaakin, sillä VaPS sai viimeisen vartin aikana kolme jäähyä. Varsinaisen peliajan viimeiseksi maaliksi jäi Goonsin Veikko Reijosen alivoimamaali ajassa 45.34. Reijonen teki myös vieraiden avausmaalin.

Henry Mäntylä syötti kaksi maalia kauden toisessa ottelussaan. Goons pelaa seuraavaksi ensi lauantaina Parkanossa. Runkosarja päättyy 24. helmikuuta.