PJK hankkiutui kuudessa minuutissa neljän maalin johtoon, mutta vastustaja sai hengen päälle

PJK luuli ratkaisseensa viime lauantain vierasottelunsa Vaasassa jo alussa, sillä ottelu FC Sportia vastaan oli 0-4 jo kuuden minuutin pelin jälkeen. Henrik Rahikainen oli tehnyt maaleista kaksi.

”Ei hyvä alku ollut ratkaiseva. Sport kavensi pian 2-4:ään ja sai hengen päälle. Olimme vaikeuksissa, sitten teimme viidennen maalin ja se oli ratkaisu”, sanoi PJK:n valmentaja Antti- Petteri Mäkinen.

Myöhemmin Miikka Mörö teki kauden ensimmäisen hattutemppunsa tällä kaudella ja PJK otti viidennen voiton kuudessa ottelussa futsalin Ykkösessä maalein 2-7.

Edellisessä ottelussa syöttöpisteen saanut Elias Hämäläinen pelasi toisen ottelunsa PJK:ssa ja kokosi tehot 1+1.

”Eliaksella oli paikat tehdä vaikka kolme maalia. Hän oli aktiivinen”, Mäkinen kehaisi.