Pirkkalan lukiolaiset Jade Naapila ja Silja Ståhl sijalle 20 synkrotrampoliinin MM-kisoissa

"Taso maailmalla on todella kova, ja sen kyllä näki", Ståhl sanoo.

TAMPERELAINEN Jade Naapila (vas.) ja pirkkalalainen Silja Ståhl käyvät Pirkkalan lukiota. Kuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN lukion opiskelijat Jade Naapila ja Silja Ståhl sijoittuivat sijalle 20 synkrotrampoliinissa nuorten trampoliinivoimistelun MM-kisoissa. Kisat järjestettiin Ison-Britannian Birminghamissa viime viikolla.

Naapila ja Ståhl kisasivat parina synkrotrampoliinissa ja Ståhl lisäksi yksin tuplaminitrampoliinissa eli demissä. Ståhl kuvailee kisamenestystä keskinkertaiseksi.

”Synkrossa saimme tehtyä sarjan läpi ihan perushyvin, mutta suoritus ei ollut mitenkään meidän parastamme. Demillä ensimmäinen sarja meni muuten hyvin, mutta tulin alas keltaiselle alueelle, josta lähtee hyvinkin merkitykselliset 0,6 pistettä. Toinen sarja oli kuitenkin todella hyvä ja päädyin lopulta sijalle 24”, Ståhl kertoo.

Tampereen Voimistelijoita edustavat Naapila ja Ståhl kertoivat ennen kisojen alkamista Pirkkalaisen haastattelussa, että he lähtivät kisoihin ennen kaikkea kokemusta kerryttämään.

”Taso maailmalla on todella kova, ja sen kyllä näki”, Ståhl toteaa.

Lue myös: ”Se on raaka laji” – Pirkkalan lukion opiskelijat Jade Naapila ja Silja Ståhl lähtevät MM-kisoihin hurjapäisessä voimistelulajissa, jossa pienikin virhe voi kostautua