PJK:lle tappio futsalin Ykkösen kotiavauksessa – toimitsija ajettiin ulos

PJK:n maalivahti Erik Ojala oli mietteliäänä tappioon päättyneen kotiavauksen jälkeen.

PJK hävisi lauantaina futsalin Ykkösen kotiavauksensa, kun JoSePa haki 4-1-voiton. Tauolla tilanne oli 0-2. Miikka Mörö teki PJK:n ainoan maalin loppuhetkillä.

PJK ei saanut juonesta kiinni missään vaiheessa. Avausjaksolla Mikke Lindroos laukoi kahdesti ohi hyvästä paikasta.

Toisella jaksolla luotiin hyviäkin tekopaikkoja, mutta vieraiden parhaana palkittu maalivahti Tuomas Heikkilä oli aina edessä.

Elias Paappanen teki omalta alueelta 0-3-maalin 34. minuutilla, kun PJK:n maalivahti Erik Ojala oli pois maalilta. Tilanne oli jo 0-4, kun nähtiin erikoinen tapahtuma. Tuomaristo ajoi ulos yhden kolmesta toimitsijasta.

”Keskustelimme siinä keskenämme varmaan liian kovaäänisesti tuomareiden ratkaisuista”, toimitsija pohti syytä ottelun jälkeen.