Lukijoiden kuvakisan satoa: sisarukset Pereensaaren saunalla avajaisissa ja ketut suihkulähteestä juomassa – vielä ehdit mukaan lähettämällä otoksesi

Pirkkalaisen perinteisen kesäkuvakisan otosmäärä alkaa lähestyä sataa - lähetä sinäkin kuvasi niin tasaluku tulee täyteen!

JANOHAN se tulee kesäkuumalla. Pakkalankulman pörheähäntäiset tutkimusmatkailijat kuvasi Pirkkalaisen lukijoiden kesäkuvakisaan Harri Heikkilä.

PIRKKALASSA villi luonto voi tulla omakotitalon pihaan. Vai ovatko kyseessä jo lähes lemmikkieläimet, kun ketut sammuttavat janoaan pihanurmikolla talon edustalla. Hauskan tapahtuman ikuisti Pirkkalaisen kuvakisaan Harri Heikkilä Pakkalankulmalla.

Pirkkalaisen kesäkuvakilpailun viimeinen osallistumiskuukausi on menossa. Kilpailuun voi lähettää kuvia 20. elokuuta asti, ja voittajat julkistetaan 6. syyskuuta.

Alla tämän viikon poimintoja kuvakisan sadosta.

Kisaan voi osallistua korkeintaan kahdella kuvalla per osallistuja. Kuvat voi lähettää toimitukseen sähköpostitse tai paperipostilla. Kerrothan kuvan lähettämisen yhteydessä kuvaajan nimen ja yhteystiedot sekä mieluusti myös tietoa siitä, keitä kuvassa on, mistä se on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu.

Hienoimpien kuvien ottajille on luvassa palkintoja. Tarkempia ohjeita ja tietoja palkinnoista kerrotaan aiemmassa jutussamme, jonka löydät täältä.

Printtilehdessä jo julkaistuihin kuviin voit tutustua verkkosivujemme päivittyvässä galleriassa.

SISKOKSET Vilma (vas.) ja Helka Hirvonen testaamassa Pereensaaren saunaa avajaispäivänä 27. kesäkuuta. ”Hyvät löylyt näinkin isossa saunassa ja pulahdus sen jälkeen ihanan vilpoiseen Pyhäjärveen oli hyvä startti kesälomalle”, tuumasi Helka. Kuvan otti Pereentiellä asuva Vilma Hirvonen.
”KUVA on otettu aamulla kukonlaulun aikaan, kun pyöräilin töihin Ylöjärvellä Mäkkylän peltovainion kupeessa”, kirjoittelee Sari Toivola otoksestaan.
RAIMO Inkinen Saukontieltä Pirkkalasta kuvasi nämä sinisiivet mökillä Lylyssä heinäkuussa.
TETRA Kärkkäinen kuvasi järvimaiseman Pereeltä.
”SILKKIUIKKU ruokkii poikasiaan. Yksi kala ja neljä nälkäistä suuta valmiina ottamaan kalan. Yksi sen sai ja nielaisi, aikansa pyöriteltyään, kokonaisena”, kertoo Suupantiellä Pirkkalassa asuva kuvaaja Pentti Oravasaari. Linnut hän tavoitti etsimeen Vähäjärveltä.
”VIHDOINKIN lomalla. Olemme mökillä perheen kanssa, illalla oli kivat maisemat” kirjoitteli kuvaaja, nimimerkki N A, lomansa alussa.
”TÄSSÄ yksi kesäinen kuva Loukonlahden uimareissulta. Hanhet rivissä”, kertoo otoksestaan Vuokko Giltig.