Lukijoiden kuvakisan satoa: Kun Niilo tapasi karvamadon ja kettu tuli pihaan…

MATTI Salo kuvasi ketunpennun, joka vieraili mökillä Isokyrössä, Etelä-Pohjanmaalla. ”Pieni kettu haisteli kesän tuulia pihamaalla. Tätä oli ilo seurata”, kuvaaja kertoo.

PIRKKALAISEN lukijoiden kesäkuvakilpailun satoa riittää vielä julkaistavaksi. Tämänkertaisessa julkaisussa voi ihailla muiden muassa vinkeää ketunpoikasta ja Niilon tapaamaa karvamatoa.

Pirkkalan kotoisat maisemat ovat inspiroineet kesänviettäjiä Virkaniemestä Pereensaareen.

Printtilehdessä jo julkaistuihin kuviin voit tutustua verkkosivujemme päivittyvässä galleriassa.

LEENA Heinonen Tampereelta lähetti Pirkkalaisen kesäkuvakilpailuun otoksen, jossa 2,5 vuotias Niilo-poika on löytänyt karvamadon. Kuva on otettu Kanta-Hämeessä Lunkinjärven laiturilla.
LEPÄÄN vain hetken, jatkan sitten, nimesi Sari Sarkola kuvansa. ”Mielestäni on ihanaa kurkistaa makrolinssillä luonnon toiseen maailmaan. Se hämmästyttää ja kummastuttaa yhä uudelleen. Miten luonto voikin olla niin kaunis. Haluankin näillä pörriäiskuvillani herättää ihmisiä ajattelemaan: annetaan pörriäisten elää rauhassa, eikä tapeta niitä myrkyin. Ne ovat elintärkeitä meille”, Sari sanoo.
TÄLLAISET olivat Eetin tunnelmat, kun oli saavuttu kesälomakohteeseen Kalajoen karavaanarireissulla. Kuvan lähetti Matti Helén.
KAISA Lehtimäki kuvasi silkkiuikun eväshetken.
”ILTA-auringonpeili mummilassamme Pirkkalan Virkaniemen rannalla”, kertoo Ria Kuohunkivi valokuvastaan.
AURINGON nousun Turrin venerannassa kuvasi Jesse Suhonen.
”Tyttö istui kivellä ja kivi oli sileä…” Kuva otettu Rantaniityssä, ihan alkukesää, kylmä vesi pisti pojantyttären ihailemaan kaunista järvenpintaa, kertoo mummu Eija Rantanen.
IITU Nieminen kuvasi näkymän Pereensaaresta.