Kesällä voi saada ystäviä eläinmaailmasta ja tutustua muinaisjäänteisiin, kuten puhelinkoppeihin – Katso viikon kooste Pirkkalan kesäkuvakilpailusta

Kesäkuvakilpailun kuvissa seikkailee jos jonkinmoista vipeltäjää.

”VALKOHÄNTÄKAURIS eli tuttavallisemmin peura jäi kiinnostuneena hetkeksi katselemaan minua, kun olin marjastamassa”, kertoo Erja Pitkänen.

KESÄ on seikkailujen aikaa. Silloin on helppoa retkeillä ja tehdä uusia löytöjä vaikkapa omasta lähiympäristöstä. Elämyksiä voi kohdata myös taidemuseossa!

Julkaisemme jo päättyneen kesäkuvakilpailumme kuvia vielä pitkin syksyä verkossa ja printtilehdessä.

Kisan voittajiin voit tutustua tästä jutusta, ja paperilehdessä julkaistuja kuvia löytyy verkkosivujemme päivittyvästä galleriasta.

SANNA Kare kävi kesälomalla Ateneumin Edelfelt-näyttelyssä, jossa oli esillä yksi hänen lempitauluistaan, Leikkiviä poikia rannalla. Perin samanlaisissa tunnelmissa ollaan tässä kuvassa, jossa Kareen 4-vuotias poika Toivo Kareistuu leikkii mummun ja papan kesämökin rannassa Ruovedellä.
KANAHAUKKA tuli Takamaalle katsastamaan, jäikö grilliin yhtään syötävää. Kuvan otti Pauliina Grönberg.
SANNA Kauppisen tytär ihaili kaksoissateenkaarta mökkirannassa heinäkuussa.
SAMMAKKO vilvoitteli vesialtaassa M. Nurmisen kotipihassa Pakkalankulmalla. ”Laitoin käteni altaaseen puhdistaakseni suodattimen, kun sain yllättäen limaisen kädenpuristuksen.”
”MUMMI vastaa nyt… Olisi hyvä ilma lähteä mattopyykille!” Puhelinkopin asiakkaan kuvasi Maija Kiviniemi.
ANNE Huuhka sai heinäkuussa ”somekaverin”. ”Yhtäkkiä ilmestyi terassilla kaveri näytölle. Ikinä en ole noin lähelle päässyt.”