”Häivy paparazzi!” – Pirkkalaisen lukijoiden kesäkuvakilpailun kuvissa nähdään muun muassa tuima rupikonna

Osallistumisaikaa on jäljellä vajaa kuukausi.

“HÄIVY paparazzi, mulla on bad hair day!” Rupikonnan seuraajineen kuvasi Rita Marttunen.

ELOKUU on alkanut, ja niin myös Pirkkalaisen kesäkuvakilpailun viimeinen osallistumiskuukausi. Kilpailuun voi lähettää kuvia 20. elokuuta asti, ja voittajat julkistetaan 6. syyskuuta.

Tämänkertaisessa kuvakatsauksessamme ihaillaan iltataivasta, pulahdetaan järveen ja ihmetellään eliökuntaa.

Kisaan voi osallistua korkeintaan kahdella kuvalla per osallistuja. Kuvat voi lähettää toimitukseen sähköpostitse tai paperipostilla. Kerrothan kuvan lähettämisen yhteydessä kuvaajan nimen ja yhteystiedot sekä mieluusti myös tietoa siitä, keitä kuvassa on, mistä se on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu.

Hienoimpien kuvien ottajille on luvassa palkintoja. Tarkempia ohjeita ja tietoja palkinnoista kerrotaan aiemmassa jutussamme, jonka löydät täältä.

Printtilehdessä jo julkaistuihin kuviin voit tutustua verkkosivujemme päivittyvässä galleriassa.

Antoisia kuvaustuokioita!

JESSE Pulkkisen kuvassa ilta-aurinko heijastuu kauniisti Vähäjärvestä puolen yön aikaan heinäkuun lopulla.
”ISTUIN mökkiterassilla Ikaalisissa ja kuulin epätavallista surinaa. Surisija laskeutui lähelle ja sain otettua kuvan. Nettihaun jälkeen selvisi, että kyseessä oli jättisiilikärpänen. Enpä tiennyt moisesta pörriäisestä mitään ennen tätä. Onneksi sattui kamera olemaan valmiina”, kertoo Sami Saarenmaa.
”PUUTARHANI ensimmäiset ruusut ovat onnistuneesti saatu kasvamaan ja antamaan iloa silmälle sekä mielelle”, iloitsee Sari Toivola.
NINA Willandt kuvasi tyttärensä Emman riemukkaan, laituriinkin heijastuvan uimahypyn kesäkuun lopulla Hämeenkyrön Pappilanjoen rannassa.