Maistuisiko jäätelö tai seikkailu kuumailmapallolla? – Tässä viikon poiminnat Pirkkalaisen lukijoiden kesäkuvakilpailusta

Perinteinen kesäkuvakilpailumme on nyt käynnissä.

PIRKKALAN Kurikassa asuva Kimmo Honkanen nautiskeli kesäisestä jäätelöannoksesta.

SYNTYYKÖ kesäfiilis herkuista, seikkailuista vai ehkä kukkien tuoksusta? Pirkkalaisen perinteiseen kesäkuvakilpailuun lähetetyissä kuvissa tulkitaan Pitkä kuuma kesä -teemaa useilla eri tavoilla. Kiitos kaikille kuvia tähän asti lähettäneille!

Kisakuvia otetaan vastaan postitse ja sähköisesti 20. elokuuta asti. Kukin osallistuja voi osallistua korkeintaan kahdella kuvalla.

Digikuvat voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Merkitse viestin aiheeksi ”Kuvakisa”. Postitse lähetettävät paperikuvat toimitetaan osoitteeseen Pirkkalainen, Suupantie 2 A, 33960 Pirkkala. Kerrothan kuvan lähettämisen yhteydessä kuvaajan nimen ja yhteystiedot sekä mieluusti myös tietoa siitä, keitä kuvassa on, mistä se on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu.

Kilpailun tulokset julkaistaan Pirkkalaisen verkossa ja paperilehdessä keskiviikkona 6. syyskuuta. Hienoimpien kuvien ottajille on luvassa palkintoja, joista kerrotaan lisää täällä.

MAIJA Ojutkangas seurasi kuumailmapallon menoa pilvisellä iltataivaalla Loukonlahden rannassa.
TÄMÄN vuoden tuomenkehrääjäkoin kuvasi Miika Tuomisto.
PIONIT olivat kauneimmillaan, kun Anja Pitkänen vieraili Hatanpään arboretumissa kesäkuussa.
ONKO Turrin satamassa uusi majakka? Tätä voi ihmetellä Kai Kalton ottaman kuvan äärellä.