Mystisiä sadepäiviä ja auringon paahdetta – Katso Pirkkalaisen lukijoiden kesäkuvakilpailun satoa

Perinteinen kesäkuvakilpailumme on nyt käynnissä.

TAMPEREEN ja Pirkkalan rajalla asuva Sereh Bojang nappasi kännykkäkamerallaan kuvan sumuisesta Pirkkalasta. ”Oli juuri vähän aikaa sitten satanut ja palasin ystävältäni keskiyöllä. Todistin mitä kauneimman sumun.”

HEINÄKUU alkoi sateisissa merkeissä, mutta sitä ennen moni ehti avata Pirkkalassakin uimakauden ja nauttia tuuttikaupalla jäätelöä. Pirkkalaisen kesäkuvakilpailun tämänkertaisissa kuvissa on esillä kesäisiä näkymiä niin sateen kuin paisteenkin keskeltä.

Kisakuvia otetaan vastaan postitse ja sähköisesti 20. elokuuta asti. Kukin osallistuja voi osallistua korkeintaan kahdella kuvalla.

Digikuvat voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Merkitse viestin aiheeksi ”Kuvakisa”. Postitse lähetettävät paperikuvat toimitetaan osoitteeseen Pirkkalainen, Suupantie 2 A, 33960 Pirkkala. Kerrothan kuvan lähettämisen yhteydessä kuvaajan nimen ja yhteystiedot sekä mieluusti myös tietoa siitä, keitä kuvassa on, mistä se on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu.

Kilpailun tulokset julkaistaan Pirkkalaisen verkossa ja paperilehdessä keskiviikkona 6. syyskuuta. Hienoimpien kuvien ottajille on luvassa palkintoja, joista kerrotaan lisää täällä.

Siihen saakka – kuvailemisiin!

LAURA Venäläinen tapasi sydänotsaisen vasikan Vehmasmäen kotieläinpihalla Kuopion lähellä.
KOTILOLLA kulkee asunto mukana säällä kuin säällä, toteaa Sirpa Pajunen kuvastaan.
KATJA Nieminen kävi tyttärensä kanssa Pihlajaniemessä aamu-uinnilla.
PENTTI Oravasaari kuvasi auringonlaskun kesäpäivänseisauksen iltana.