Pirkkalan Valkilan rivitalo ei käynyt kaupaksi nettihuutokaupassa – ”Siitä kyllä kyseltiin kovasti”

Kiinteistönvälittäjän mukaan talosta on tullut useita kyselyjä, mutta tarjouksia siitä ei tehty.

RAUHALLISELLA Valkilan alueella sijaitsevasta, remonttia kaipaavasta rivitalosta ei tehty tarjouksia nettihuutokaupassa. Kiinteistönvälittäjä Risto Taskinen vieraili talolla kesäkuussa. Kuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN historialliselta Valkilan alueelta myynnissä ollut rivitalo ei löytänyt ostajaa nettihuutokaupassa.

Seitsemän asuntoa sisältävän rivitalon koko osakekanta oli myynnissä Huutokaupat.com-sivustolla viime lauantaihin asti. Lähtöhinta oli 100 000 euroa.

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjä Risto Taskinen kertoo, että rivitalosta ei tehty kauppa-aikana yhtäkään tarjousta.

”En ymmärrä. Siitä kyllä kyseltiin kovasti. Itse asiassa nyt huutokaupan jälkeenkin on tullut joitakin kyselyitä”, Taskinen kertoo tiistaina, kolme päivää kauppa-ajan päättymisen jälkeen.

Edellisen kerran Valkilantie 8:n rivitaloa yritettiin myydä viime kesänä. Tuolloin talosta tehtiin tarjouksia, mutta kauppoja ei syntynyt.

VUONNA 1965 valmistunut rivitalo rakennettiin alun perin asuinpaikaksi Valkilassa toimineen Tampereen seudun keinosiemennysyhdistyksen työntekijöille. Nykyään asuntojen kunto vaihtelee välttävästä tyydyttävään, ja taloyhtiö kaipaisi mittavaa remonttia.

Pirkkalan Sionkylän tuntumassa sijaitseva Valkila on historiallista aluetta, jonka juuret ulottuvat ainakin 1500-luvulle asti. Vuosina 1956–1992 Valkilan tilan omisti Tampereen seudun keinosiemennysyhdistys, ja yhdistyksen lopetettua toimintansa on tilan rakennuksia myyty eri omistajille.

Lue myös: Pirkkalassa myydään kokonaista rivitaloa historialliselta alueelta – Valkilan elämään ovat vaikuttaneet niin Ruotsin kuninkaalliset kuin ”Pirkkalan poikakotikin”