Pirkkalaisen kesäkuvakisa on taas täällä! Ikuista hienoimmat kesähetkesi ja voita palkintoja

Kuvia voi lähettää 20. elokuuta asti. Julkaisemme kuvia Pirkkalaisen verkossa ja paperilehdessä pitkin kesää.

PETRI KÄHKÖNEN lähetti Pirkkalaisen kesäkuvakilpailuun 2023 tunnelmallisia otoksia Hatanpään arboretumista Tampereelta. ”Arboretumissa näköjään kaltaiseni harrastelijakin saa jonkinlaisia otoksia ikuistettua!” hän toteaa.

KESÄ on täällä, ja niin on myös Pirkkalaisen perinteinen kesäkuvakisa. Kilpailussa etsitään Pirkkalaisen lukijoiden parhaita kesäkuvia teemalla Pitkä kuuma kesä.

Hienoimpien kuvien ottajille on luvassa palkintoja. Parhaaksi valitun kuvan ottaja palkitaan valokuvausvarusteilla, joiden arvo on yhteensä 150 euroa.

Toiseksi tullut saa 50 euron lahjakortin Pirkkalan Citymarkettiin. Kolmanneksi sijoittuvalle on tiedossa 50 euron lahjakortti Partolan Kotipizzaan.

Voittajakuvat valitsee Pirkkalaisen toimituksesta ja valokuvaamo Kuvakuisman edustajasta koostuva raati.

KUKIN osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kaksi kuvaa. Kuvien täytyy olla lähettäjän itse ottamia.

Digikuvat voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Merkitse viestin aiheeksi ”Kuvakisa”. Postitse lähetettävät paperikuvat toimitetaan osoitteeseen Pirkkalainen, Suupantie 2 A, 33960 Pirkkala.

Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä mieluusti myös tietoa siitä, keitä kuvassa on, mistä se on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu.

KUVIA voi lähettää 20. elokuuta asti. Kisan tulokset julkaistaan Pirkkalaisen verkossa ja paperilehdessä keskiviikkona 6. syyskuuta.

Kilpailun satoa esitellään Pirkkalaisen netissä ja lehdessä pitkin kesää.

VIIME vuonna kesäkuvakilpailuun lähetettiin peräti 117 kuvaa. Kesän 2022 kilpailun parhaimmistoon voit tutustua täällä.