Murheellinen urheiluviikonloppu: Pingviinit putosi kolmoseen, PJK:n naiset lähtevät liigasta

PIRKKALAN jäähallissa nähdään ensi kaudella kolmosdivarin kiekkoa Pingviinien pudottua sarjatasoa alemmas. Arkistokuva: Antti Jokinen

PIRKKALAN Pingviinit koki karun kohtalon II divisioonan karsinnoissa viikonloppuna, sillä kahden tappion myötä edessä on pelaaminen III divisioonassa ensi kaudella.

Pingviinit hävisi lauantaina kotihallissaan Hämeenkyrön Hokkareille 4-7 ja kun sunnuntaina Hokkarit oli maalein 9-6 parempi omassa hallissaan putosi Pingviinit III divisioonaan.

Tuukka Pyöriä oli sunnuntaina tehokkain kahdella maalilla, mutta se ei riittänyt. Kotiotteluaan joukkue johti kahden erän jälkeen 3-2, mutta päätöserä oli heikko.

EDES PJK:n Sanna Koskisen kokemus ei auttanut pitämään joukkuetta futsal-liigassa – kohtalona on putoaminen. Kuva: Antti Jokinen

PJK hävisi lauantaina naisten Futsal-liigan jumbofinaalin Espoossa EBK:lle voittomaalikilpailun jälkeen 3-4 ja kun EBK sunnuntaina voitti sarjakakkosen Ylöjärven Ilveksen 3-1 varmistui PJK:n putoaminen divariin jo ennen päätöskierrosta.

EBK nousi sunnuntaina 14 pisteeseen ja se karsii sarjapaikastaan. PJK sai siis lauantaina yhden pisteen ja sillä on 10 pistettä. Kun varsinaisen peliajan voitosta saa kolme pistettä ei 25. maaliskuuta pelattavalla ottelulla Espoon GFT:tä vastaan ole enää merkitystä.

PJK voitti vain yhden viimeisistä 16 ottelustaan. Sillä on nyt kolme voittoa ja 18 tappiota, maaliero 21 ottelussa on 34-95.

JO AIEMMIN varmistui myös kolmas pirkkalalaisen joukkueen sarjatason pudotus, kun Pirkkain naisten salibandyjoukkue ei pystynyt pitämään paikkaansa liigan B-lohkossa.