Pirkkalan joukkueiden urheiluviikko: Pingviinit luistelee heikoilla jäillä, PJK:n Mörö pisteputkessa…

Pingviinit valahti hännänhuipuksi 2-divisioonassa hävittyään niukasti sarjakolmoselle.

PIRKKAIN Oona Eerola (97) kumppaneineen joutui tyytymään salibandyn F-liigassa kotitappioon Helsinki Unitedille lauantaina. Kuva Pirkkain edellisestä pelistä O2-Jyväskylää vastaan. Kuva: Esa Jokinen

Pirkat jäi verkolla erävoitoitta LP Kangasalaa vastaan

PIRKAT aloitti sunnuntaina kaikki kolme erää suhteellisen hyvin lentopallotaistossa Vatialan koulussa, mutta erien loput olivat vaikeita. Näin LP Kangasalan kakkosjoukkue voitti yhä ilman voittoja naisten lentopallon 2-sarjan D-lohkossa jatkavan Pirkat 3-0 (25-17, 25-18, 25-14).

Avauserä oli tasan tilanteessa 4-4, toinen tilanteessa 10-10 ja kolmas 8-8. Pirkat teki itse 19 pistettä, tehokkain oli totutusti Sanni Aaltonen 6 pisteellä. Liisa Kemppainen teki 5 pistettä.

Kotijoukkue teki itse 52 pistettä, muut se sai Pirkkain virheillä.

Pirkat päättää runkosarjan Kaukajärvellä ensi lauantaina klo 12 lohkokakkosta Supi-volleytä vastaan.

Salibandyssa Pirkat otti nyt kotivoiton

PIRKAT kukisti lauantaina miesten salibandyn Suomisarjan B-lohkossa Forssan Suupparit 7-4. Joni Jokisalo teki kaksi maalia, yhden tekivät Elmo Luoto, Eemeli Pelamo, Miska Pöysäri, Marko Vähätalo ja Oskari Västilä.
Voitto oli kotijoukkueelle seitsemäs peräkkäinen.

Västilän pisteputki on jo 11 ottelun pituinen. Hän on vain kaksi kertaa jäänyt ilman maalia. Pirkat johti ottelua parhaimmillaan 5-0 toisen erän lopulla.

Keskiviikkona Pirkat kohtaa Tampereella Ilveksen Kaukajärvellä. Seuraava kotiottelu on 17. joulukuuta.

Kuivila teki hattutempun Pingviineille, ei riittänyt voittoon

AIEMMISSA seitsemässä tämän kauden ottelussaan II divisioonan Hämeen lohkossa tehot 1+1 tehnyt hyökkääjä Joni Kuivila teki kaikki Pingviinien kolme maalia, kun joukkue hävisi lauantaina Kangasalan Kisa-Eaglesille 3-5.

Kuivila teki 1-0-, 2-4- ja 3-5-maalit. Maalivahti Teemu Alapirtti torjui ottelussa 36 kertaa, mutta myös vieraiden Niklas Myllynen torjui 24 kertaa.

Pingviineillä on kuusi pistettä ja se on lohkossa viimeisenä. Ensi perjantaina joukkue pelaa Kankaanpäässä. Seuraava kotiottelu on 11. joulukuuta Koillis-Pirkan Kiekkoa vastaan.

Pirkkain naisille kotitappio F-liigassa

PIRKKAIN naiset kokivat lauantaina 2-3-kotitappion Helsinki Unitedille naisten F-liigan B-lohkon ottelussa. Kiia Verronen vei kotijoukkueen johtoon jo 4. minuutilla, toisen maalin teki ottelun 42. minuutilla Pinja Myllymäki. Anni Rainio teki vieraiden voittomaalin 57. minuutilla.

Pirkat hallitsi ottelua, sillä Emma Mannila torjui vain kuusi kertaa, kun Helmi Rauhala torjui 14 kertaa. Joukkueet ovat 17 pisteessä sijoilla 6:s ja 7:s.

Pirkat kohtaa vielä ennen joulua Blue Foxin vieraissa sekä 18. joulukuuta ÅIF:n kotisalissaan.

Futsal: Mörön putki venyi yhdeksään

MIIKKA Mörö kokosi tehot 2+3=5, kun PJK murskasi lauantaina HIFK:n maalein 2-12 vieraissa futsalin Ykkösessä.
Näin Mörö on tehnyt vähintään yhden tehopisteen kaikissa joukkueen yhdeksässä ottelussa.

Saldo on nyt 8+10=18 ja sijoitus pörssissä 7:s. Miika Sainio teki Helsingissä peräti neljä maalia ja pörssissä 11:s saldolla 8+6=14.

PJK on sarjassa kolmantena 19 pisteellä.

PJK:n naisille kaksi häviötä Futsal-Liigassa

PJK hävisi lauantaina Tampereella Ilvekselle 2-5 sekä sunnuntaina Jyväskylässä Kampuksen Dynamolle 2-7 naisten Futsal-Liigassa.

Lauantain maalintekijät olivat Josefiina Järä avausjakson päätöshetkillä sekä Anne Riekki toisen jakson alussa, Riekin maalilla PJK siirtyi 2-1-johtoon. Myös sunnuntaina PJK aloitti hyvin, Riekki kavensi tilanteeksi 2-1 ja Sanna Koskisen maali oli 3-2-maali ottelun 23. minuutilla.

PJK on 12 joukkueen sarjassa 10:s kuudella pisteellä. Viimeinen kotiottelu ennen joulua pelataan 10.12. Halikkoa vastaan.