Pirkkalan palloilujoukkueille voittojen riemua ja häviön katkeraa kalkkia – yksi porukoista hakee vielä kauden avauspistettä

PJK jyrää futsalin Ykkösessä ja Pirkat Suomisarjassa. Lentiskentällä odotellaan yhä kuparisen rikkoutumista.

PIRKAT on saanut kiitosta elvytettyään aikanaan SM-mitalitasoa olleen lentopalloharrastuksen Pirkkalassa ja noustuaan harrastajamääriltään Suomen kymmenen suurimman lentopalloseuran joukkoon. Sarjapelit syksyllä aloittanut naisten 2-sarjajoukkue hakee vielä avauspisteitään sarjassa. Niitä tavoitellaan sunnuntaina Nuolialan koululla Aitolahden Riennolta. Kuva: Kalle Alanen

SALIBANDYSSA Pirkat otti kuluneella viikolla viidennen peräkkäisen voiton salibandyn Suomisarjassa, kun Porin PTU kaatui Pirkkalassa lauantaina maalein 5-3. Miska Pöysäri ja Mika Salo tekivät kaksi maalia.

B-lohkon pistepörssiä 25 tehopisteellä johtava Ville Kangasmäki syötti kaksi maalia. Oskari Västilä teki yhden tyhjään maaliin.

Sunnuntaina Pirkat putosi Suomen cupista hävittyään liigajoukkue Nokian KrP:lle 5-10. Kahden erän jälkeen tilanne oli vielä 4-4. Sebastian Saariniemi torjui 31 kertaa, KrP:n maalilla Miki Saarinen selvisi 9 torjunnalla.

FUTSALIN Ykkösessä PJK koki sunnuntaina kauden toisen tappionsa, kun tappioitta sarjaa johtava JoSePa kukisti vierasjoukkueen 7-3 (1-0). Joutsan Seudun Pallolla on kahdeksan ottelun jälkeen 22 pistettä. Vehmaisten Urheilijat seuraa sarjakärjessä 18 ja PJK 15 pisteellä seitsemän ottelua pelanneena.

Mikke Lindroos teki kaksi maalia, Roni Pekki yhden. Miikka Mörö sai yhden syöttöpisteen ja on nyt ainoa joukkueen pelaaja, joka on saanut tehopisteitä kaikissa seitsemässä ottelussa.

PJK kohtaa seuraavassa kotiottelussaan sarjassa toisena olevan Vehmaisten Urheilijat 26. marraskuuta.

NAISTEN Futsal-liigassa GFT oli sunnuntaina liian kova vastustaja PJK:lle , sillä kotijoukkue voitti ottelun 5-0 (0-0). PJK:lla oli matkassa vain kahdeksan pelaajaa.

PJK:lla on kuuden ottelun jälkeen kuusi sarjapistettä ja sijoitus sarjassa yhdeksäs.

JÄÄKIEKOSSA Pingviinit hävisi lauantaina kotihallissaan 1-4 (0-0, 0-4, 1-0), kun Valkeakosken Kiekko-Ahma haki kolme pistettä II divisioonan Hämeen lohkon ottelussa. Pingviinien maalin teki päätöserässä Samuli Tallgren. Syöttäjät olivat Anssi Lahtinen ja Sampsa Jaakola. Maalivahti Lassi Viljanen torjui 42 kertaa.

Pingviinit on pelannut 11 ottelua, joista se voittanut kaksi ja saalistanut kuusi pistettä. Sarjassa pistemäärä oikeuttaa toiseksi viimeiseen sijaan. Yläpuolella säilyjän paikalla myös Pyry Ak on kerännyt kuusi pistettä.
Seuraava ottelu on sunnuntaina 27. marraskuuta Tampereella Kooveen kakkosjoukkuetta vastaan, seuraava kotiottelu Kisa-Eaglesia vastaan 3. joulukuuta lauantaina. Molemmat vastustajat ovat lohkon kärkikaartia.

LENTOPALLON sarjaelämän Pirkkalaan palauttaneet Pirkkain naiset ovat puolestaan yhä pisteittä.

Sunnuntaina Pirkat jäi erävoitoitta 2-sarjassa, sillä Oriveden lukio voitti 3-0 (25-16, 25-12, 25-11). Tappio oli seitsemäs yhtä monessa ottelussa ja eräsuhde on nyt 2-21. Sanni Aaltonen ja Sonja Pöyry jakoivat joukkueen kärkipaikan neljällä pisteellä.

Seuraava mahdollisuus kauden avauspisteisiin on sunnuntaina Nuolialan koululla, kun Aitolahden Riento saapuu vierailulle.