Pirkkalaisen lukijoiden kuvakilpailussa nautitaan yhä kesästä – kuvaajat ovat bonganneet kaikenlaisia otuksia

PIRKKALAISEN perinteistä kesäkuvakilpailua on kisailtu jo vuosikymmenten ajan. Pitkä matka on tultu paperikuvien aikakaudesta. Mummuillakin on nykyisin digikamerat!

Tämänkesäinen kisa ”Kesätunnelmia” oli edelleen huippusuosittu tapa lähetellä terveisiä lukijoille. Kuvia saatiin reilusti yli sata.

Kisan osallistumisaika on umpeutunut ja ensi viikolla maistellaan tarkemmin tuloksia. Tässä taas kisan antia maistiaisiksi.
Kaikki lehdessä tähän mennessä julkaistut kisakuvat löytyvät kuva-albumista Pirkkalaisen Facebook-sivuilta.

MUSU-mummu Pirkkalasta lähetti kuvan yksivuotiaan Keravalla asuvan Lillin kesäriemuista, kun tyttö pääsi mukaan vesileikkeihin.
TAINA Murto oli paikalla, kun kiitäjä pysähtyi mökkipihan kukkaan. Toimitus tunnisti otuksen matarakiitäjäksi.
”MUMMUN kasvimaalla, raparperin alla…” Pikkuinen siilinpoika kuvattu Pirkkalan Haikassa heinäkuun hellepäivänä”, kertoo Kirsi Kontuniemi kuvastaan.
PAULA Hansén Killon Vesantieltä kehuu Olavinlinnaa upeaksi. Ja onhan se.
TOUKKIEN lounaskoreografiaa. Kuvaaja Roni Anttila arvelee otuksia idänlehtikuoriaisten toukiksi.
”KUVA on otettu Pälkäneellä ollessani mustikoita keräämässä. Pysähdyin katselemaan ja huomasin oravan napostelevan käpyä mustikanvarpujen juuressa. Siinä oli hyvä olla hieman varjossa, kun kesäpäivä oli helteinen”, kertoo Riina Salonen.
VUOKKO Giltig otti arboretumissa kuvan, jonka nimi on ”Portti ruusutarhaan”.
KUVAAJA Petteri Salmela sanoo otostaan epätavanomaiseksi kesäkuvaksi, kun kyse on Pirkkalan kovasti rakentuvasta keskustasta, mutta tunnelma välittyy.
OHIKIITÄVÄÄ… Elokuun sateisessa illassa syttyivät tuhannet pienet valot Ratinan stadionin katsomossa Juha Tapion konsertissa. Tilanteen ikuisti Aulikki Nurminen Pirkkalan Haapatieltä.
UNIKKONI. Sirpa Reinvall kuvasi kukan kotipihalla Toiviossa.
TUOMO Hoikkala kuvasi Sikojoen Isolammin vahdit, harmaahaikaran ja laulujoutsenen.