Meidän Pirkkala -päivänä pääsee katsomaan, millaista on Pirkkala-salissa – katso mitä muuta ohjelmaa on tiedossa

Meidän Pirkkala -tapahtuman aikana ovet ovat avoinna tutustua kunnan uuteen tapahtumapaikkaan, Pirkkala-saliin. Se löytyy kuntakeskuksen Verso-rakennuksen sisältä. Ohjelmassa ovat myös nuorisotila Nupun avajaiset samassa talossa.

MEIDÄN Pirkkala -tapahtumassa esitellään pian jälleen kunnan ja pirkkalalaisten yhdistysten palveluita koko kansalle.

Pirkkalan tapahtumakesän päättävä Meidän Pirkkala järjestetään torstaina 29. elokuuta. Tapahtumapaikkoina ovat tänä vuonna kunnantalo Tiima, Suupantori sekä pääkirjasto.

Kuntalaiset pääsevät tapahtuman aikana tutustumaan myös uuteen Verso-rakennukseen, sillä tiloissa pidetään uuden Pirkkala-salin avoimet ovet sekä uuden Nuorisotila Nupun avajaiset samassa rakennuksessa, Vähäjärven koululla.

Pormestari Marko Jarvan tervehdys kuntalaisille avaa tilaisuuden Suupantorilla kello 17, jonka jälkeen kuullaan musiikkia ja muita esityksiä. Kunnan palveluita esitellään kunnantalo Tiimassa ja yhdistykset esittelevät toimintaansa Tiiman aukiolla.

Tiiman alakerrassa on avoimet ovet kuntalaisille, kahvitarjoilu sekä kunnan toiminnan esittelyä.

Mikäli Pirkkalan punainen kunnantalo Tiima ei ole tullut tutuksi, niin Meidän Pirkkala -päivässä sekin hoituu. Kuvassa talon lego-versio. Kuva: Sanni Harmanen.

“Toivotamme kaikki kuntalaiset tutustumaan uudistettuun Meidän Pirkkalaan! Mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa on tarjolla kaikenikäisille, kertoo tapahtumasta kunnan osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Kati Tuokkola.

”Kirjastossa voi osallistua kirja-aarteenetsintään, verensokerin mittaukseen ja tavata lukukoirat. Tiimassa voi käydä vaikka kunnantalon kattoterassilla katsomassa maisemia”, Tuokkola kertoo.

Meidän Pirkkalan aikana pääkirjastolla Galleria 2:ssa on taiteilijavierailu, kun kuvataiteilija Anitta Asunta-Plane on kertomassa töistään kello 17-19.30.

Meidän Pirkkala -tapahtuma 29.8. klo 17-19.30 Pirkkalan kuntakeskuksessa. Yhdistykset ja kunta esittäytyvät.