Pingviinit sai miehen ratkaisijaksi Vaasasta ja päihitti Goonsin paikallispelissä, jossa tunteet kuumenivat: ”Pientä nahistelua…”

KARRI PAJUNEN teki lauantaina kaksi maalia, kun Pingviinit katkaisi Goonsin kuuden ottelun voittoputken III divisioonan Hämeen lohkossa maalein 3-1 (0-1, 2-0,1-0).

Kuka Pajunen? kyselevät varmasti nuoremmat Pingviinien kannattajat. Vanhemmille puolustaja on tuttu, sillä hän teki kaudella 2019-20 joukkueelle 11 maalia II divisioonassa.

”Pelasin alkukaudesta Vaasassa, missä opiskelen kauppatieteitä. Opinnot ovat siinä vaiheessa, että palasin kotikaupunkiin Tampereelle ja palasin myös Pingviineihin. Suunnitelmissa on jatkaa pelaamista täällä ensi kaudellakin”, Pajunen sanoi.

Anttoni Putkonen vei Goonsin johtoon, mutta Pajunen osui kahdesti toisessa erässä.

”Tasoitusmaalissa sain hyvän syötön maalin takaa ja kun maalivahti oli toisella tolpalla niin sain laittaa tyhjiin. Toinen tuli, kun lauoin siniviivalta ja maskia oli sopivasti”, Pajunen selvitti.

Ottelu alkoi ratketa, kun Goonsin Raimo Eskelinen sai jäähyn ajassa 57.36. Hän ehti istua vain kolme sekuntia, kun Juuso Koivunen teki 3-1-maalin. Valtteri Heponiemi syötti kaikki kolme maalia.

”Maalivahtimme oli erinomainen ja puolustuspeli toimi. Ajoittain tunteetkin kuumenivat”, Pajunen sanoi.

Avauserän lopulla Goonsin Joonatan Björkqvist ja Pingviinien Koivunen saivat 10 minuutin käytösrangaistukset.

”Pientä nahistelua, ei sen kummempaa ollut siinä tilanteessa. Ottelusta voi sanoa, että oli meiltä aika huonoa peliä. Olisiko ollut jotain asenneongelmaa myös, ei saatu mistään oikein sisään”, Björkqvist sanoi.

Molemmat pelaavat ensi lauantaina vieraissa, Pingviinit kohtaa Kangasalan hallissa AHK:n ja Goons sarjakakkosen Vammalan Palloseuran.