Paikalliset joukkueet Pingviinit ja Goons pääsevät ottamaan toisistaan mittaa, mutta toiselle tulee sitä ennen paussi – ”En ihan ymmärrä näin pitkää taukoa lokakuussa”

Viime viikolla Pingviinit juhli voittoa, kun taas Goons kärsi tappion toisaalla.

PINGVIINIT ja Goons kohtaavat Pirkkalan jäähallissa 22. lokakuuta. Kuva: Antti Jokinen

PINGVIINIT otti jääkiekon III-divisioonan lohko 2:n kolmannessa ottelussaan toisen voiton, kun Mäntän Kiekko-Pojat kaatui viime keskiviikkona vieraissa 5-4.

Marius Kautto teki kolme maalia. Tuukka Pyöriä teki ylivoimalla voittomaalin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja kokosi saldon 1+2=3.

”Arkipeliin vieraissa on aina haastavaa saada pelaajia. Nyt kenttäpelaajia oli 13 eli kaksi pakkiparia ja kolme ketjua hyökkääjiä. Väkeä oli sairaanakin. Onneksi harjoituksia on pystytty vetämään suuremmalla porukalla”, sanoi valmentaja Harri Nummela.

SEURAAVA ottelu on vasta 22. lokakuuta Goonseja vastaan, eli paikallispelin tunnelmaa riittää.

”En ihan ymmärrä näin pitkää taukoa lokakuussa. Olisi voitu aloittaa kausi myöhemmin eikä syyskuun puolivälissä”, Nummela ihmetteli.

Goons hävisi lauantaina kotihallissaan AHK:lle 5-8. Janne Kettunen teki kaksi maalia, Joonatan Björkqvist kokosi saldon 1+2=3.

Goons kohtaa ensi lauantaina vieraissa Oriveden Fortunan. Sen seuraava kotiottelu on vasta 4. marraskuuta HCPJ:tä vastaan.