Kiinnostaako tutustua kuohuviineihin tai rahastosijoittamisen alkeisiin? Ilmoittautuminen Pirkan opiston syksyn kursseille alkaa pian – on syytä olla nopea

Pirkan opiston tarjonnassa on syyslukukaudella liki 700 kurssia, luentoa ja opintoryhmää.

Pirkan opistossa on tarjolla tälläkin lukukaudella lukuisia kehonhuoltoon liittyviä kursseja. Kuva: Anna Haapavaara
ILMOITTAUTUMINEN Pirkan opiston syyslukukauden kursseille käynnistyy ensi viikolla. Opiston tarjonnassa on alkavalla syyslukukaudella lähes 700 kurssia, luentoa ja opintoryhmää, minkä lisäksi järjestetään vain parin tunnin mittaisia verkkoluentoja sekä yhden illan tai viikonlopun mittaisia lyhytkursseja.

Tälläkin lukukaudella Pirkan opistossa on valittavana opetusta laidasta laitaan. Pirkkalassa järjestetään marraskuussa esimerkiksi kurssi rahastosijoittamisen perusteista. Herkkusuille luvassa on yhden illan mittaisia kursseja vaikkapa Singaporen tai Korean keittiöistä ja mauista.

Myös viinien ystäville on mieleistä tarjontaa, sillä Nuolialan koululla tutustutaan syksyn aikana esimerkiksi valkoviineihin, punaviineihin ja kuohuviineihin.

PIRKAN opiston kursseille mielivän kannattaa olla nopea. Opiston viestintäsuunnittelija Eeva Suutari-Saatsi kertoi viime vuonna Pirkkalaiselle, että suosituimmat kurssit menevät täyteen minuuteissa.

Ensi viikon tiistaina alkaa ilmoittautuminen musiikkiin liittyville kursseille. Keskiviikkona käynnistyy liikunta-, tanssi-, terveys- ja hyvinvointikurssien ilmoittautuminen ja torstaina voi ilmoittautua muihin aineisiin. Kielten kurssien ilmoittautuminen alkoi jo aikaisemmin toukokuussa.

Ilmoittautuminen Pirkan opiston kursseille 6.-8. elokuuta alkaen. Kursseille voi ilmoittautua joko Pirkan opiston verkkosivuilla tai soittamalla puhelinnumeroon 03 5652 2500 asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tarkemmat tiedot Pirkan opiston kursseista löytyvät Pirkan opiston sähköisestä kurssiesitteestä.