Miten nuorta ihoa kannattaa hoitaa? Ja mitkä ihmeen sukupuolenpaljastusjuhlat? – nämä ja paljon muuta asiaa Perhearki ja harrastukset -teemassamme

Perhearki ja harrastukset -teeman juttupaketti ilmestyy pian.

Perhearki ja harrastukset -teema johdattelee päiväkodin ja koulujen alkamisen kynnyksellä taas takaisin arkeen kesälomien jälkeen.

– Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit tarvitsevat mielekkäitä harrastuksia arkisen puurtamisen vastapainoksi, muistuttaa Kansalaisopistojen liiton toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen teeman haastattelussamme.

Viime aikoina on hämmästelty lasten ja nuorten lisääntynyttä kiinnostusta erilaisia ihonhoitotuotteita kohtaan. Teemassa annamme vinkit, miten nuorta ihoa kannattaisi hoitaa. Kerromme myös, mitä tulee ottaa huomioon, kun teini haluaa lähteä treenaamaan kuntosalille.

Mitä kokeneet partiolaiset vastaavat heille harrastuksestaan esitettyihin väitteisiin? Entä mitäs siellä kodin lääkekaapissa pitikään olla? Kaikki tämäkin selviää teeman lukupaketista. Asiaa on myös kansalaisaloitteesta, jolla halutaan kieltää sosiaalinen media ja älypuhelimen käyttö alle 12-vuotiailta lapsilta.

Kunnon juhlat piristävät arkea kummasti. Perinteisten vauvakutsujen rinnalle on noussut myös toinen juhla, jossa läsnäolijat saavat tietää syntyvän lapsen sukupuolen etukäteen. Teemassa kerromme tästäkin ilmiöstä.

Tule mukaan inspiroitumaan ja löytämään uusia ideoita arjen iloksi!