Tässä ovat Pirkkalan lukion ja Hatanpään lukion kevään ylioppilaat

Pirkkalan lukiosta valmistuu tänä keväänä 65 ylioppilasta ja Hatanpään lukiosta 69.

Kevään ylioppilaiden lakkiaisia vietetään lauantaina 1. kesäkuuta. Kuva: Anna Haapavaara

Pirkkalan yhteislukio Silmu
Ahokas Lassi, Alvur Melisa, Eerola Aleksi, Eerola Rasmus, Elo Atte, Elomaa Eino, Erkkilä Aurora, Forssell Rosah, Haapala Elias, Halima Siiri, Havukari Aksel, Huurros Manu, Hyrkkönen Säde, Hytönen Milla, Isopoussu Ilmari, Jokinen Emilia, Juhola Milla, Jääskeläinen Paula, Jääskeläinen Peppi, Kaila Olli, Kajan Eemil, Kantola Heidi, Kari Jami, Kiiski Jenny, Kilpeläinen Kalle-Elias, Kimpanpää Joona, Konttila Milo, Korin Anni, Koskinen Julius, Laaksonen Jimi, Lahdensuo Frans, Lantta Johannes, Lehtinen Anton, Lähteenmäki Leevi, Länkelä Ella, Maddi Elisabet, Mahkonen Aleksi, Martin Eelis, Mäkiraatikka Valtteri, Nieminen Daniel, Nurminen Eevi, Nurminen Paavo, Paatonen Aava, Partanen Viola, Petäjä Juho, Piispanen Liina, Pyhältö Verna, Rantala Aatos, Röytiö Aarre, Salminen Mikael, Salomaa Lilli, Salonen Olivia, Symon Ksenia, Syvänen Emilia, Taattola Lenni, Tanttari Emilia, Tattari Luka, Tuomaala Jalmar, Turtiainen Luukas, Vartola Enni, Virta Matti, Vuorela Jesse, Vänttinen Essi, Yliniemi Eeli, Ylitalo Hannu.

Hatanpään lukio
Alanko Annika, Arminen Wilma, Chouaib Nora, Grén Nea, Grönlund Annabella, Guled Riri, Himanen Alma, Huvila Saara, Ingalsuo Aino, Inhilä Nina, Jukkola Alma, Juntunen Lilli, Kallio Aaro, Karppelin Ada, Karppinen Senni, Kauhanen Hermanni, Kivipensas Niko, Kolho Santtu, Korhonen Saana, Korteniemi Lauri, Koskinen Josefina, Kruusimaa Sebastian, Kulmala Rosa, Kytövaara Teo, Lehmuskenttä Vesa, Lehtola Jasmin, Lindeman Oskari, Luoma Senna, Majamaa Ukko-Ilmari, Majapuro Sanni, Mattila Riina, Miettinen Armi, Mikkonen Elmeri, Muttilainen Sampo, Mäkelä Sampo, Neva Vilma, Nurminen Anna, Peltola Kaius, Pironetti Noel, Ponomarenko Mykhailo, Puurunen Olivia, Pyymäki Sofia, Rajamäki Laura, Rantanen Kerttu, Rantavuori Alma, Ridal Julia, Riekki Veera, Rinne Emilia, Räty Aleksi, Salonen Aapo, Salonen Paula, Seppälä Veera, Seppänen Laura, Shah Wahdat, Sippola Siiri, Sivén Jerry, Strömmer Aaro, Talvitie Saara, Tiira Onni, Timen Lyan, Tuomisto Hilla, Uusitupa Viljami, Uutela Juliana, Valkama Noor, Vartiainen Siiri, Virsell Oliver, Virtanen Ida, Virtanen Veeti, Ylä-Anttila Eemeli.