Lukijalta: Vanhan kirkon alue lakkasi olemasta kulttuurihistoriallisesti arvokas, kun kunta sai sieltä maita hallintaansa

Kun kunta on saanut kyseiseltä alueelta maita hallintaansa, ovat he heti kaavoittamassa massiivista asuntorakentamista alueelle.

Pirkkalan Pappilantie johtaa Anian rantatieltä ja vanhalta kirkolta Pappilaan. Kuva: Antti Jokinen

KUN me lesken lapset haimme rakennuslupaa perintömaallemme omakotitalon rakentamiselle, niin kuntapäättäjät laittoivat koko vanhan kirkon alueen rakennus- ja toimenpidekieltoon, perusteluna kulttuurihistoriallisesti erittäin arvokas maisema.

Nyt kun kunta on saanut kyseiseltä alueelta maita hallintaansa, ovat he heti kaavoittamassa massiivista asuntorakentamista kyseiselle alueelle. Joten nyt tämä alue lakkasi yhtäkkiä olemasta kulttuurihistoriallisesti erittäin arvokas alue!

TOINEN asia joka ihmetyttää on se, kun Pappilanniemen yksityistiekunnan yksi osakas, seurakunta, on saanut järjestää viikoittaisen satojen autojen aamusta yöhön jatkuvan rallin. Kesäsunnuntai-iltaisin ei voi nauttia rauhasta, kun nuoret ranstaa pahaäänisillä menopeleillä edestakaista sahaamista. Partiolaisistakin on tullut niin huonojalkaisia, etteivät jaksa kävellä vanhalta kirkolta Pappilaan, kun täytyy autolla tuoda ja hakea ja rasittaa jo valmiiksi ylikuormitettua Pappilantietä.

Ja sitten kun se uusi pytinki sinne valmistuu, niin liikenne sen kun vaan kasvaa. Ja voi sitä pakokaasujen määrää.

Pappilassa syntynyt