Tekstarit: Toive Kurikantien varressa bussia odottaville

Pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden yhteiselo sekä Pereentien joukkoliikenne ovat aiheina tekstaripalstalla.

LÄHETÄ viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

KURIKANTIEN varressa bussia odottavat: Siirtykää pois ke­vyen liikenteen väylältä ja odottakaa bussia pysäkkialueella, kiitos! Poljen poljen, kyllä ketjua riittää

NIMIMERKILLE PDSAND (Pirkkalainen 30.4.). Kun kuljen yhdistetyllä jalka-pyöräily-väylällä vasenta reunaa. Minua vastaan tuleva pyöräilijä tai jalankulkija, väistän tietenkin mahdollisimman vasempaan reunaan, koska näen heidät (ei tietenkään ojanpohjalle). Jos minulla on kaveri mukana ja todennäköisesti keskustelisimme, kun näemme vastaantulijat siirrymme sujuvasti kulkemaan perätysten. Mietipä oikein tosissaan. Kummasta suunnasta näet sen pyöräilijän, selkäsi takaa vai edestä? Turvallista ja sujuvaa

NIMIMERKILLE Ihmettelevä (Pirkkalainen 30.4.). Ei se vaikeuta linjan 8 ruuhkaa pätkääkään, vaikka esim. linja 30 palautettaisiin vanhalle reitille. Tyhjänä tuo nytkin Härmälän pysäkille saapuu lähes aina. Pereestä oli nousijoita, mutta joukkoliikenteen mukaan liian vähän. Puoli tusinaa oli kuitenkin enemmän kuin nykyinen 0. Olen tästä käynyt keskustelua sähköpostitse Tampereen joukkoliikenteen kanssa siitä alkaen kun linjan 30 reittimuutoksesta ilmoitettiin. Kuulemma ”jokaisen yksittäistä toivetta ei voida toteuttaa”. Olenkin vakuuttunut että minun lisäkseni Pereentien varrella asuu muutamia tuhansia muitakin, eikä näin ollen ole kyse yksittäisestä toiveesta. Tai sitten näitä yksittäisiä toiveita on tuhansia, ne on vaan esitetty erikseen vaikka samasta aiheesta. Minua ei tuo adressi ikävä kyllä tavoittanut. Pereentien asukas

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.