Yövyttävät majoitusmökit Viikinsaaren kesän uutuus – kesäteatterin lavalla nähdään suosittu komediahahmo

Viikinsaaressa voi tulevana kesänä ensi kertaa myös yöpyä. Kuva Laura Vanzo

VIIKINSAAREN kesän uutuus ovat käyttöön otettava lasiseinäiset mökit, joissa voi myös yöpyä. Teatterilavalla on tarjolla Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -näytelmä, jonka pääosaa esittää Ola Tuominen.

Lasiseinäiset ns. Nolla-mökit avaavat ovensa Viikinsaaressa kesällä ja saaressa on niiden myötä ensi kertaa mahdollisuus yöpymiseen. Saaren puusaunan luvataan lämpiävän kesällä joka päivä saaren aukioloaikojen puitteissa.

”Viikinsaari on parhaimmillaan jokaisen kävijän oma kesämökki, jonne voi tulla saunomaan, uimaan ja vaikka lasten kanssa mato-ongelle monta kertaa viikossa”, toteaa Hopealinjojen toimitusjohtaja Mari Vuorinen.

Tulevana kesänä saaren uusi Vohvelikioski laajentaa tarjontaansa suolaisiin vohveleihin ja terassikahvilana toimineen kahvila Helmannilan sisätila avataan yleisölle.

Yhdessä tamperelaisen Suomen Kiertueteatterin kanssa saareen tuotetaan tänä kesänä peräti kolme erilaista esitystä, joista yksi on kantaesitys.

Kesäkuussa saaressa vierailevat 80 -vuotisjuhliaan viettävä Esko Roine sekä Taneli Mäkelä musiikkinäytelmässä Vanhoja poikia, jonka ensi-ilta on 4.6.

Heinä-elokuussa kesäteatterissa nähdään kantaesityksensä saava Ola Tuomisen tähdittämä Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, jonka ensi-ilta on 4. heinäkuuta.

Viime kesänä supersuosion saanut koko perheen Tatu ja Patu pihalla – esitys palaa Elämyssaareen yleisön pyynnöstä.

Lauantaina 8.6. saaren valtaa hyvinvointitapahtuma SummerVibes. Tarjolla on joogaa, esityksiä, tanssia, luentoja, inspiraatiota, livemusiikkia ja ruokaa. Paikalla nähdään muiden muassa Tommy Hellsten, Satu Silvo ja Jore Marjaranta.

Juhannuksena Viikinsaaren lavalla viihdyttävät Armi Tenkula ja Afrikan tähti.

Elokuussa saaren valtaavat Saarihelvetti- ja Saariblues -festivaalit.