Namibialaiset vieraat tutustuivat Tredun Pirkkalan toimipisteeseen – ammattiopisto tarjoaa tukea ilmailualan koulutuksen Afrikassa

Ammattiopisto Tredulla on yhteistyöhanke Namibian kanssa. Siinä on mukana useita ilmailualan yrityksiä ja koulutusalan organisaatioita kahdesta maasta. Kuva: Tredu

AMMATTIOPISTO Tredun Pirkkalan Ilmailualan koulutuskeskus ja sen naapurissa toimiva Patria saivat torstaina korkea-arvoisia vieraita Namibiasta.

Joukko Tredun lentokoneasennuksen opettajia vieraili Namibiassa viime viikolla. Vierailu liittyi AIRRHow-hankkeeseen, jonka tarkoituksena on kehittää Afrikan ilmailualan koulutusta.

Hankkeessa on mukana useita ilmailualan yrityksiä ja koulutusalan organisaatioita kahdesta maasta. Vierailun aikana opettajat tapasivat Namibian ulkoministeriön delegaation sekä suurlähetystön, lentokenttäyhtiön ja lentoyhtiön edustajia.

Nyt Namibiassa tavattuja henkilöitä saapui vastavierailulle Suomeen.

Yhteistyön pohjalla on Tredun tarjoama tuki lentokonehuoltokoulutuksen järjestämiseen Namibiassa EASA:n (Euroopan unionin lentoturvallisuusviraston) säännösten mukaiseksi.